Ο χρόνος είναι πολύ σκληρός με την Penelope Cruz

Ο χρόνος είναι πολύ σκληρός με την Penelope Cruz

Οι λευκές τρίχες και οι ρυτίδες πρόλαβαν την Ισπανίδα ηθοποιό στα 37 της χρόνια.

Με το που βλέπεις τις πρόσφατες φωτογραφίες της Penelope Cruz που κυκλοφόρησαν σήμερα, δεν μπορείς παρά να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Η διάσημη Ισπανίδα ηθοποιός φαίνεται εμφανώς γερασμένη, «κομμένη» στο πρόσωπο και με χλωμό χρώμα, ενώ τα μαλλιά της είναι γεμάτα με λευκές τρίχες. Λογικό είναι, λοιπόν, να κάτσεις να σκεφτείς πως στο καλό έγινε αυτό, όταν πριν λίγες μέρες η Cruz φαινόταν πιο λαμπερή και δροσερή από ποτέ. Η αμέσως επόμενη απορία, είναι, τι ακριβώς κάνει μια Χολιγουντιανή σταρ στο αεροδρόμιο του Σεράγεβο, απ' όπου και οι φωτογραφίες.

Η απάντηση, αν δεν την έχετε καταλάβει ήδη, είναι απλή. Η Cruz προφανώς και δεν γέρασε μέσα σε λίγες μέρες, απλώς χρειάστηκε να μεταμορφωθεί για τις ανάγκες της νέας της ταινίας «Venuto Al Mondo» («In The World»), με τη βοήθεια μιας γεροντίστικης περούκας και επαγγελματικού μακιγιάζ.

Η Ισπανίδα ηθοποιός έχει αποδείξει αρκετές φορές πως δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της για χάρη της τέχνης, και αυτό αποδεικνύει για μια ακόμα φορά, χάνοντας την εξωτική ομορφιά της για την ταινία του Sergio Castellitto, η οποία είναι βασισμένη στο best-seller βιβλίο της Ιταλίδας Margaret Mazzantini, συζύγου του σκηνοθέτη.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Gemma, μιας ανύπαντρης μητέρας, η οποία γυρίζει μετά από χρόνια στο Σεράγεβο με τον έφηβο γιο της, εκεί όπου ο άντρας της είχε σκοτωθεί κατά τη διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας.

Τη Penelope συνόδευσε στη Βοσνία ο άντρας της, Javier Bardem, μαζί με τον μόλις 8 μηνών γιο τους, Leo.