Η ανακοίνωση για την αναβολή της συναυλίας Αργυρού- 50Cent και η εξήγηση που έδωσε ο ράπερ

Η ανακοίνωση για την αναβολή της συναυλίας Αργυρού- 50Cent και η εξήγηση που έδωσε ο ράπερ

Ο ράπερ 50 Cent με ένα σταθερό ποστ φρόντισε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με τη συναυλία της χρονιάς.

Ήταν η συναυλία που όλοι περίμεναν και ξαφνικά, λίγες μόνο ώρες πριν την πραγματοποίησή της, έγινε η ανακοίνωση για την αναβολή και τη νέα ημερομηνία.

Τεχνικά τα ζητήματα και αιφνίδια

«Η αποψινή συναυλία μεταφέρεται για αύριο, Κυριακή 30 Οκτωβρίου την ίδια ώρα, λόγω τεχνικών ζητημάτων που προέκυψαν αιφνίδια και αφορούν στην άψογη ηχητική και οπτική διοργάνωση της εκδήλωσης.

Απολογούμαστε για την αναστάτωση στους χιλιάδες θεατές, που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο.

Επίσης, ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την κατανόηση και τη εκ νέου διάθεση του σταδίου για αύριο, ώστε να πραγματοποιηθεί η συναυλία.

Σας περιμένουμε όλους, αύριο Κυριακή 30 Οκτωβρίου να ζήσουμε μία μοναδική συναυλία», έγραφε η ανακοίνωση της Panik Records στο Instagram, την οποία μοιράστηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός αλλά και ο ράπερ 50Cent.

https://www.instagram.com/p/CkQwvtutnAF

Πάντως, οι δύο τραγουδιστές, είχαν περάσει μαζί το χτεσινό απόγευμα σε σκάφος διασκεδάζοντας.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια και δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στη συναυλία, τη Δευτέρα (31 Οκτωβρίου) θα ανακοινωθεί ο τρόπος εξαργύρωσης των εισιτηρίων και επιστροφής των χρημάτων τους.

https://www.instagram.com/p/CkTSUduN1gw

Ο ίδιος ο 50Cent με σταθερό ποστ εξήγησε πως στη συναυλία αναμένονται 40.000 άνθρωποι και έπρεπε να ληφθούν έξτρα μέτρα για την ασφάλειά τους, χωρίς να κάνει λόγο για κάποιο τεχνικό θέμα.

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος μιλώντας μόλις χτες στο δελτίο ειδήσεων στο Star, είχε πει για τη συγκεκριμένη συναυλία:

«Moυ φάνηκε λίγο περίεργο όταν μου πρότειναν μια τέτοια συναυλία μαζί με αυτόν τον legend, εγώ θα έλεγα, που έχει αφήσει τη δική του ιστορία αλλά από την άλλη είπα είναι once in a lifetime, για ποιο λόγο να μην δείξουμε ότι η μουσική ενώνει».

Πάντως, στο Twitter το τρολάρισμα για την αναβολή δεν άργησε να έρθει, με τα σχόλια να είναι αστεία και καυστικά.