Η Λάουρα Νάργες έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά τον τοκετό και τα σχόλια για τα κιλά δεν έλειψαν

Πατούλια Κατερίνα
Η Λάουρα Νάργες έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά τον τοκετό και τα σχόλια για τα κιλά δεν έλειψαν

Η Λάουρα Νάργες έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό της σχέσης της με τον Χρήστο Σαντικάι πριν 40 ημέρες και μίλησε για τις αλλαγές στο σώμα της μετά τον τοκετό.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2022, η παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας με καισαρική στον κόσμο τον γιο της, το πρώτο της παιδί, καρπό της σχέσης της με τον μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι.

Η αλήθεια του γυναικείου σώματος μετά τον τοκετό

https://www.instagram.com/p/CkYbEyjDnXi

Σαράντα ημέρες μετά τον τοκετό, η Λάουρα με τον γιο της ταξίδεψε ως τις Σέρρες στο χωριό Λιθότοπος για να πάρει ο μικρός την ευχή στην αγαπημένη εκκλησία της οικογένειας.

«Σαραντίσαμε σήμερα στο «λιμάνι» μας στο «μικρό Παρίσι», και διαβαστήκαμε στην αγαπημένη μας εκκλησία! Πόσο ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή. Άξιζε με τα παραπάνω φυσικά το πολύωρο (και πρώτο) μας ταξίδι εώς εδώ, και απ ότι καταλαβαίνω του αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι βόλτες», έγραψε χαρακτηριστικά η Λάουρα!

Τα κιλά, τα σχόλια και η αλήθεια της Λάουρας:

Πέραν της φωτογραφίας που δημοσίευσε, η Λάουρα έκανε και ένα story στο οποίο έδειξε την αλήθεια του γυναικείου σώματος 40 ημέρες μετά την καισαρική.

Και μπορεί να υπήρξαν ένα- δύο σχόλια τα οποία μιλούσαν για τη Λάουρα που έχει παχύνει και σύντομα μπήκαν σε διαγραφή, όμως δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που έδωσαν συγχαρητήρια στη Λάουρα για την αλήθεια που δείχνει:

«Επιτέλους μια γυναίκα που δείχνει πως είναι το σώμα μετά τη γέννα,γιατί έχουμε τρελαθεί με όλες που σε τρεις μέρες είναι μοντέλα», έγραψε μία από τις 400.000 fans της Λάουρα:

«Αχ γλυκούλα πόσο σου πάνε και τα κιλάκια και πάλι ΘΕΑΡΑ», έγραψε άλλη ενώ υπήρξαν και τα εξής:

«Εσύ 9 μήνες το έζησες όπως έπρεπε. Γεννήσες διακριτικά, μοιράστηκες όσα ήθελες με τον κόσμο κ φυσικά δεν είχες το κόμπλεξ να χάσεις σε 40 μέρες τα κιλά της εγκυμοσύνης. Εύγε. Σε χειροκροτώ»!

«Πόσο όμορφη! Ήσουν πάντα αλλά η μητρότητα σε έχει ομορφύνει ακόμη περισσότερο»!

«Κούκλα ακόμα περισσότερο!!!! Μπράβο σου που δείχνεις το υπέροχο σώμα σου, όπως ακριβώς είναι μετά από την γέννα. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες. Είσαι υπέροχη».

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τοκετό

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα», είχε δηλώσει ο Χρήστος Σαντικάι μετά τη γέννηση του γιου του.

«Κλαίω όλη μέρα, ξεκινάει ένας νέος κύκλος στη ζωή μας, το θέλαμε τόσο πολύ από τις πρώτες εβδομάδες που ήμασταν μαζί, τον αγαπάμε πολύ και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε να τον ετοιμάσουμε για τη ζωή εκεί έξω. Ανυπομονούσα γι' αυτόν τον ρόλο της μαμάς και είμαι πολύ ευτυχισμένη», είπε η Λάουρα στην έξοδο από το μαιευτήριο.

Ο γιος του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος!