Πόσων ετών έχασε την παρθενιά του ο Σουηδός θεός Alexander Skarsgård

Πόσων ετών έχασε την παρθενιά του ο Σουηδός θεός Alexander Skarsgård

Αστειευόμενος, φυσικά, δήλωσε πως χρειάστηκε να περιμένει ως το 2008 για να γευτεί τις χαρές του sex.

Στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας του «Straw Dogs» (όπου συμπρωταγωνιστεί με την πρώην αγαπημένη του Kate Bosworth) ο Alexander Skarsgard κοσμεί εξώφυλλα και εσωτερικά περιοδικών, βρίσκεται στα πλατό των δημοφιλέστερων talk shows και εκπομπών και γενικά εμφανίζεται πολύ -αν και δεν μας πειράζει να γίνει και περισσότερο, μια που δεν τον χορταίνουμε. Εκτός από πλούσια κάλλη ο σουηδός ηθοποός διαθέτει και μεγάλα αποθέματα χιούμορ και, έτσι, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Men's Health αστειεύτηκε σχετικά με το πότε έχασε την παρθενιά του απάντησε πως αυτό συνέβη το 2008 και ήταν τα καλύτερα 8 δευτερόλεπτα της ζωής του. Όσο για τον τίτλο του πιο σέξυ άνδρα της Σουηδίας (μόνο;) ο Alexander όχι μόνο δεν τον παίρνει σοβαρά αλλά συνεχίζει με χιούμορ: «Κάθε μέρα ξυπνάω, κοιτάζομαι στον καθρέφτη και σκέφτομαι 'πέντε φορές mother%$^er, πέντε φορές'».

Στο talk show του Jimmy Fallon, επίσης, όπου εμφανίστηκε και από όπου σας παραθέτουμε το απόσπασμα για να τον χαρείτε, συνομίλησε με τον Αμερικανό κωμικό/ οικοδεσπότη προσφέροντας στο φιλοθεάμον κοινό τον υπέροχο εαυτό του για μια ακόμα φορά. Με προφορά ελαφρώς σουηδική (και βαρέως σέξυ), ολότελα διαφορετική από εκείνη με την οποία τον έχουμε συνηθίσει στο True Blood όπου υποδύεται το υπεραιωνόβιο βαμπίρ Eric αλλά και στη μίνι σειρά Killing Game όπου ενσαρκώνει έναν αμερικανό πεζοναύτη, αστειεύτηκε την αστεία ιστορία του πώς η οικογένειά του βγάζει την 82χρονη γιαγιά του -που λατρεύει λιγάκι παραπάνω το αλκοόλ- για φαγητό κάθε μέρα στη 1 μ.μ. με το αναπηρικό της καροτσάκι, στην Στοκχόλμη όπου ζουν.

Πάντως, ο Σουηδός καλλονός δεν παραλείπει, μεταξύ σοβαρού και αστείου, να αναφέρει συχνά το πόσο μεγάλη είναι η προσδοκία του να αναγνωριστεί κάποτε και για το ταλέντο του και όχι μόνο για την εμφάνισή του.