Νέο IKEA Live Shopping Event στο IKEA.gr με την ανατρεπτική Genevieve Majari

Νέο IKEA Live Shopping Event στο IKEA.gr με την ανατρεπτική Genevieve Majari

Αυτή τη φορά η ΙΚΕΑ δίνει έμπνευση και παρουσιάζει πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για την ανανέωση του υπνοδωματίου με λευκά είδη ΙΚΕΑ.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου πραγματοποίησε ένα ακόμα IKEA Live Shopping Event στο IKEA.gr. Την παρουσίαση της αγαπημένης σε όλους διαδραστικής εμπειρίας, πραγματοποίησε μια γυναίκα με έμφυτη αισθητική, η Genevieve Majari, Creative Director, μαζί με τον Θοδωρή Ντούσι, Interior Designer & Home Furnishing Advisor της ΙΚΕΑ. Οι δυο τους αναφέρθηκαν στην άνεση που είναι σημαντικό να έχουμε στο υπνοδωμάτιό μας, αλλά και στα προϊόντα ΙΚΕΑ που μας βοηθούν να την πετύχουμε.

Ο καλός και ποιοτικός ύπνος μας γεμίζει ενέργεια και μας βοηθά να έχουμε καλή υγεία και έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, κάτι στο οποίο, όπως ανακάλυψαν και οι θεατές, καθοριστικό ρόλο παίζει η σωστή επιλογή του στρώματος, του ανωστρώματος και του παπλώματος. Παράλληλα, πήραν πλούσια έμπνευση για το στρώσιμο του κρεβατιού με ωραία καλύμματα, ριχτάρια, σεντόνια, αλλά και μαξιλάρια ύπνου ή διακοσμητικά, τα οποία δίνουν μια πληρότητα στο χώρο.

Η Genevieve και ο Θοδωρής έδειξαν, πως μπορούμε εύκολα και οικονομικά να δώσουμε την προσωπική μας πινελιά στο υπνοδωμάτιο, επιλέγοντας μαξιλαροθήκες και παλωματοθήκες σε διάφορα χρώματα και υφάσματα, χαλιά σε μεσαίο ή μικρό μέγεθος, αλλά και κουρτίνες, προσδίδοντας ζεστασιά και αναβαθμίζοντας ενεργειακά τον χώρο μας.

Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα και με διαδραστικό τρόπο τις αγορές τους, αλλά και να θέτουν τα ερωτήματά τους ζωντανά μέσα από το Live Chat.

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά ή επιθυμείτε να απολαύσετε ξανά το IKEA Live Shopping Event, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο IKEA.gr και να κάνετε τις αγορές σας.

#ikea

#zoumemazi