Η Christina Applegate μίλησε για την πολλαπλή σκλήρυνση και τα 18 κιλά που πήρε

Πατούλια Κατερίνα
Η Christina Applegate μίλησε για την πολλαπλή σκλήρυνση και τα 18 κιλά που πήρε
Invision

«Έχω πάρει 18 κιλά, δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς μπαστούνι», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός του «Παντρεμένοι με παιδιά».

H 50χρονη Cristina Applegate, έναν σχεδόν χρόνο μετά την αποκάλυψη για την πολλαπλή σκλήρυνση από την οποία ταλαιπωρείται, επέστρεψε στο Twitter και ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη δημόσια έξοδό της.

Ακόμα επεξεργάζεται την απώλεια της ζωής της όπως την ήξερε

Μιλώντας στους New York Times, η ηθοποιός αποκάλυψε πως το κοινό θα την δει για πρώτη φορά ακριβώς όπως είναι σήμερα, με 18 κιλά παραπάνω.

Η Christina ξέρει πως έχει αλλάξει και στην εμφάνισή της και στον τρόπο που κινείται και το γεγονός αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδεχτεί και είναι αρκετά εκνευρισμένη με αυτό.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός, εξήγησε πως ακόμα προσπαθεί να επεξεργαστεί τις αλλαγές στη ζωή της, τα όσα έχασε και δεν είναι ακόμα καλά.

Η Applegate, θα εμφανιστεί στην τελευταία σεζόν της σειράς Dead to Me, στα γυρίσματα της οποίας και είχε τα πρώτα συμπτώματα σκλήρυνσης.

Στις πρόσφατες φωτογραφίες από το Halloween φάνηκε η αλλαγή στην εμφάνιση της ηθοποιού, η οποία θα εμφανιστεί σύντομα στο κόκκινο χαλί με μπαστούνι.

f

Η αποκάλυψη για την σκλήρυνση

Η 50χρονη ηθοποιός έκανε μια κατάθεση ψυχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήμερα των γενεθλίων της, θέλοντας να εμπνεύσει και να ευαισθητοποιήσει όλους όσοι ζουν με τη δική της ασθένεια κάθε μέρα.

Η Christina Applegate στις 25 Νοεμβρίου 2021, έγραψε συγκεκριμένα:

«Ναι. Έγινα 50 σήμερα. Και έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Ήταν δύσκολο. Στέλνω τόση αγάπη σε όλους εσάς αυτή τη μέρα. Πολλοί πονάνε σήμερα, και σας σκέφτομαι.

Μακάρι να βρούμε αυτή τη δύναμη να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Το δικό μου αυτή τη στιγμή είναι στο μαξιλάρι μου. Μα προσπαθώ», έγραψε η ηθοποιός χωρίς όμως ν' ανεβάσει κάποια φωτογραφία.

Η star το είχε ήδη αποκαλύψει την ασθένειά της από τον Αύγουστο

Η σταρ του «Dead to Me» μοιράστηκε για πρώτη φορά δημόσια τη διάγνωσή της ότι πάσχει με σκλήρυνση κατά πλάκας τον περασμένο Αύγουστο, αποκαλύπτοντας ότι έλαβε τα νέα «μερικούς μήνες» πριν.

https://www.instagram.com/p/Ci0qTuasfnk

Η ηθοποιός είχε γράψει συγκεκριμένα:

«Γεια σας φίλοι. Πριν από λίγους μήνες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Ήταν ένα περίεργο ταξίδι. Αλλά έχω υποστηριχθεί τόσο πολύ από ανθρώπους που ξέρω που έχουν επίσης αυτή την πάθηση», έγραψε τότε στο Twitter. «Ήταν ένας δύσκολος δρόμος. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζεται. Εκτός και αν κάποια τρύπα τον μπλοκάρει». Και συνέχισε γράφοντας:

«Όπως είπε ένας από τους φίλους μου που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας "ξυπνάμε και κάνουμε αυτά που πρέπει". Και αυτό κάνω. Λοιπόν τώρα ζητάω εχεμύθεια. Καθώς περνάω από αυτό το πράγμα. Ευχαριστώ».

Εκτός από την έκρηξη υποστήριξης από τους θαυμαστές της, η συμπρωταγωνίστρια της Applegate στο «The Sweetest Thing»,Selma Blair , η οποία πάσχει επίσης από σκλήρυνση κατά πλάκας, μίλησε τότε με υπέροχα και συγκινητικά λόγια για εκείνη.

Να θυμίσουμε πως η Applegate υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή το 2008 ενώ πάλευε με τον καρκίνο του μαστού και αφαίρεσε τις ωοθήκες και τις σάλπιγγες της το 2017 για να αποφύγει τον καρκίνο των ωοθηκών.