Τα σχόλια της Μελίνας Νικολαΐδη δείχνουν πόσο χαρούμενη είναι στην προσωπική της ζωή

Τα σχόλια της Μελίνας Νικολαΐδη δείχνουν πόσο χαρούμενη είναι στην προσωπική της ζωή

Το story της Δέσποινας Βανδή, ο παίκτης βόλεϊ, το στούντιο πιλάτες και η ευτυχισμένη Μελίνα Νικολαΐδη.

Στο χτεσινό story της Δέσποινας Βανδή από studio πιλάτες στη Γλυφάδα, όλοι θαυμάσαμε το πώς έκανε πιλάτες η κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη, που αυτές τις ημέρες έχει επιστρέψει από το Λονδίνο όπου σπουδάζει υποκριτική και δεν έχασε ευκαιρία να γυμναστεί μαζί με τη μαμά της.

Το story και ο ιδιοκτήτης studio pilates

Πέρα από την Pilates προπονήτρια, η Δέσποινα τάγκαρε και τον ιδιοκτήτη του στούντιο, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Ο 34χρονος πάλαι ποτέ παίκτης βόλεϊ φαίνεται πως έχει έρθει κοντά με τη Μελίνα, αν κρίνουμε από τα σχόλια της κόρης της Βανδή στο προφίλ του στο Instagram.

Δέσποινα Βανδή: «Είμαι μια περήφανη και πολύ τυχερή μάνα, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερα παιδιά»

313014619_690903402633026_8773320882067320735_n.jpg

Το προφίλ του παίκτη είναι δημόσιο και η Μελίνα δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό της στα σχόλια κάτω από της φωτογραφίες του γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Mine»,«Τι άντρα κυκλοφορώ» ενώ ο 34χρονος είχε ταξιδέψει μέσα στον Οκτώβριο και ο ίδιος στο Λονδίνο όπου η Μελίνα σπουδάζει.

Στο Λονδίνο είχε βρεθεί και η Δέσποινα Βανδή για να βοηθήσει την κόρη της με την μετακόμιση, όπως είχε πει η ίδια:

«Πήγα στην Αγγλία να τακτοποιήσω το παιδί μου για τις σπουδές του. Ήμουν αρκετές μέρες εκεί», ενώ η Δέσποινα εξήγησε πως έβαλε τα σωστά πράγματα στην κατάψυξη.

Μιλώντας στο Queen.gr για τις σπουδές της Μελίνας, η Δέσποινα είχε πει:

«Από πολύ μικρή, πρέπει να ήταν τότε 8 χρονών, από τότε η Μελίνα ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στη Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της πλευρά. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της.

Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα τη στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μαμάδες. Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα 'μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει'.

Γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία για την ερμηνεύτρια, αλλά και για όλες τις μαμάδες, είναι το παιδί της να είναι ευτυχισμένο και να νιώθει δημιουργικό και «γεμάτο» με ό,τι καταπιάνεται.

https://www.instagram.com/p/CJA7i2XJvl7

Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: 'Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις'».