Ποιος celebrity φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα δυσκοιλιότητας;

Ποιος celebrity φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα δυσκοιλιότητας;

Μερικοί διάσημοι μειδιάζουν με τους paparazzi και αυτό δεν τους κολακεύει καθόλου.

Ο Gerard Butler βρέθηκε στο New York Fashion Week στο show της Diesel Black & Gold και επειδή η μόδα του έπεσε μάλλον βαριά βγήκε με φίλους για ένα μεσημεριανό.

Οι paparazzi επειδή δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν ακολούθησαν αυτό το αγόρι κατά πόδας και το έβγαλαν φωτογραφίες. Εκείνο επειδή είναι πολύ μάτσο και άγριο, τσαντίστηκε, τους έκανε γκριμάτσες (που τελικά τους τρόμαξε επειδή φαίνεται σαν να μην έχει πάει εδώ μία εβδομάδα στην τουαλέτα και αυτό διαγράφτηκε στο πρόσωπο του) και εν τέλει σε μία προσπάθεια να ακυρώσει τη δουλειά τους έβγαλε και την μπακατέλα του (συγγνώμη το κινητό του θέλαμε να πούμε) και τους προσποιήθηκε ότι τους τραβά και φωτογραφίες.

Και αφού έκανε όλα αυτά μάλλον ένιωσε πολύ cool και ωραίος, έζησε αυτός καλά και εμείς καλύτερα. Και αν πρέπει να βγάλουμε ένα ηθικό δίδαγμα από αυτή την ιστορία θα λέγαμε πως ο Gerard Butler μάλλον κρύβει χρόνια, γιατί στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται πολυυυυυυύ μεγάλος σε σημείο ενός κατάκοπου μεσήλικα. Μα που πήγαν οι κοιλιακοί σου και η φρεσκάδα σου Gerard;