Εσύ θυμάσαι τη Σίσσυ Χρηστίδου στον «Όμορφο Κόσμο»; Η throwback φωτογραφία που την πήγε χρόνια πίσω

Μαρία Ροδίτη
Εσύ θυμάσαι τη Σίσσυ Χρηστίδου στον «Όμορφο Κόσμο»; Η throwback φωτογραφία που την πήγε χρόνια πίσω

Οι μνήμες που «ξύπνησε» στη Σίσσυ Χρηστίδου η σύζυγος του αδερφού της, Γιάννη, και η συγκίνηση για τους 9 μήνες από τον θάνατο της μητέρας της παρουσιάστριας.  

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει βιώσει πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια, τόσο εμφανισιακά όσο και στην προσωπική της ζωή. Παντρεύτηκε με τον Θοδωρή Μαραντίνη, έκανε 2 γιους, πήρε διαζύγιο, βρισκόταν για χρόνια στην τηλεόραση και μετά απείχε για αρκετό διάστημα μέχρι που επέστρεψε ξανά και την παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Οι αλλαγές, όμως, ήταν πολλές και στην εξωτερική της εμφάνιση. Η Σίσσυ μάς συστήθηκε ως καστανή, μετά την είδαμε να γίνεται καστανόξανθη, πολύ ξανθιά και πλέον να έχει ginger μαλλιά, τα οποία – ομολογουμένως- την κολακεύουν πολύ. Και μπορεί κάποιες αλλαγές να τις είχε ξεχάσει, όμως οι άνθρωποι της οικογένειάς της φροντίζουν για τα απαραίτητα throwback. Αυτήν τη φορά, η νύφη της Ελίνα, η σύζυγος του αδερφού της Γιάννη, την «ταξίδεψε» πίσω στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Θα πηγαίναμε άνετα στο σαλόνι της Σίσσυς Χρηστίδου να δούμε Netflix - Νέες φωτό από το σπίτι της

Το epic throwback με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η Ελίνα Σαραφίδου είναι η νύφη της Σίσσυς Χρηστίδου, δηλαδή η σύζυγος του αδελφού της, Γιάννη. Όπως πολλές φορές έχει δείξει στα social media αλλά και μέσα από την εκπομπή της, η παρουσιάστρια έχει εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τον αδελφό της όσο και με την Ελίνα. Απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους κάθε καλοκαίρι στη Χαλκιδική, ο αδελφός της την επισκέπτεται στην Αθήνα κ.ο.κ.

xristidou_sarafidou.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου πολλά χρόνια πριν με τη σύζυγο του αδελφού της

Η Ελίνα, λοιπόν, θέλησε να θυμίσει την Παρασκευή (4/11) στη Σίσσυ Χρηστίδου πώς ήταν στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και έτσι ανέβασε μια πολύ παλιά φωτογραφία. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστές και βλέπουμε τη Σίσσυ Χρηστίδου να έχει μαλλιά καστανόξανθα εκείνη την εποχή. Όπως αποκάλυψε πριν λίγο η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της, η φωτογραφία είναι από συναυλία των U2 στην οποία είχε βρεθεί με την «αδελφή» της, όπως αποκαλεί την Ελίνα.

Πιθανότατα είναι από την εποχή που η Σίσσυ Χρηστίδου συστήθηκε στο ευρύ κοινό και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Αρχικά, ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εκπομπή «TV Όλα» του ALPHA, με παρουσιαστές τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή, και το 2005 βρέθηκε μπροστά στις κάμερες ως συμπαρουσιάστρια του Θέμου, στην εκπομπή που είχε τίτλο «Όλα 5».

Το καλοκαίρι του 2005 πήρε μεταγραφή στο MEGA και την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος», στην οποία για 3 χρόνια συμμετείχε στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το συγκινητικό post της Σίσσυς Χρηστίδου για τους 9 μήνες χωρίς τη μαμά της & η υπέροχη σχέση με τον αδελφό της

Στις 4 Φεβρουαρίου 2022 η Σίσσυ Χρηστίδου βίωσε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές με τις οποίες έχει να αναμετρηθεί ένας άνθρωπος: την απώλεια της μητέρας. Η κυρία Μίνα Χρηστίδου μετά από «μάχη» με τη λευχαιμία άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

Χθες, λοιπόν, το βράδυ (4/11) η παρουσιάστρια θυμήθηκε τους 9 μήνες χωρίς τη μητέρα της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με λουλούδια και συγκεκριμένα με ήλιους, και έγραψε: «9 μήνες από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι σου στο φως.. μου λείπεις…».

https://www.instagram.com/p/CkjErenIpqh

Παρόλο που η Σίσσυ μπορεί να λυγίζει ορισμένες φορές, δεν έχει να φοβάται τίποτα, γιατί πάντα έχει στο πλευρό της τον αδελφό της, Γιάννη Χρηστίδη. Το στήριγμά της. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που η παρουσιάστρια του MEGA έχει μοιραστεί φωτογραφίες στο Instagram με τον αδερφό της ή έχει αναφερθεί στον ίδιο. Όπως και εκείνος, δηλαδή. Έχει, μάλιστα, κάνει και επεισόδιο στο κανάλι της στο YouTube μαζί του.

«Με τη Σίσσυ έχουμε δυο χρόνια διαφορά, είναι μεγαλύτερη. Μέχρι τα 18 της η Σίσσυ δεν ήταν καθόλου προστατευτική. Αντιθέτως με απέφευγε. Με το που έφυγε από το σπίτι και ξεκίνησε τη δική της καριέρα, εκεί ήταν που δεθήκαμε. Περισσότερο εγώ προσπαθούσα να χωθώ στην παρέα της Σίσσυς. Ήθελα λίγη προσοχή, λίγη σημασία…», έχει δηλώσει ο Γιάννης Χρηστίδης.

Και έχει προσθέσει: «Από μικροί έρχονταν πολλοί φίλοι και μου έλεγαν να τους γνωρίσω την αδερφή μου. Αλλά η Σίσσυ τα έλυνε όλα μόνη της, δεν χρειαζόταν κάτι από μένα. Δεν είχαμε καμία ομοιότητα στα παιδικά μας χρόνια. Δεθήκαμε πάρα πολύ μεταξύ μας όταν έφυγε από το σπίτι και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε μεταξύ μας καμία κόντρα. Το παιδί της μαμάς και του μπαμπά ήμουν εγώ ξεκάθαρα. Επειδή η Σίσσυ ήταν μεγαλύτερη έφαγε όλα τα σκάγια».

Συνέχισε στην gallery για να δεις φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με τον αδελφό της, Γιάννη.