Από την Αθήνα μέχρι την Ήπειρο οι Έλληνες celebrities εύχονται «Χρόνια Πολλά Ελλάδα»

Από την Αθήνα μέχρι την Ήπειρο οι Έλληνες celebrities εύχονται «Χρόνια Πολλά Ελλάδα»

Η Σίσσυ Χρηστίδου στην Αθήνα, η Άννα Πρέλεβιτς στο Ντουμπάι, η Δανάη Μπάρκα στην Ήπειρο. Από διαφορετικό τόπο οι celebrities εύχονται για την 28η Οκτωβρίου.

Η 28η Οκτωβρίου – εκτός από μια μεγάλη εθνική εορτή με τις τιμές που αποδίδονται κάθε χρόνο- είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία για ξεκούραση. Κι αν πέφτει- όπως φέτος- Παρασκευή και ακολουθεί Σαββατοκύριακο, είναι η τέλεια ευκαιρία για μια μικρή απόδραση στην εξοχή.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες celebrities μοιράστηκαν στα 2. Άλλοι έμειναν στην Αθήνα και γιόρτασαν την επέτειο του «ΌΧΙ» παρακολουθώντας την παρέλαση και τα παιδιά τους, άλλοι επέλεξαν να φύγουν στην εξοχή, να πάρουν καθαρό αέρα και να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους. Από τη Σίσσυ Χρηστίδου και την Άννα Πρέλεβιτς, μέχρι τη Δανάη Μπάρκα και τη Χριστίνα Κοντοβά οι celebrities σήμερα μάς χάρισαν υπέροχες εικόνες.

O Άκης Πετρετζίκης έντυσε τσολιά τον μικρό Αχιλλέα & παίρνει επάξια το βραβείο #familygoals

Η Βίκυ Καγιά σε μυστικό προορισμό

Πριν μερικές ώρες η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram με κύριο χαρακτηριστικό τη θάλασσα. Η Ελλάδα γιορτάζει, άλλωστε, σήμερα και η θάλασσα είναι το χαρακτηριστικό της στοιχείο, αυτό στο οποίο συγκεντρώνεται όλο το μπλε του κόσμου. Η παρουσιάστρια και μοντέλο, λοιπόν, δεν αποκάλυψε τον προορισμό της, αρκέστηκε απλά σε ένα #greece στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/CkQQTVMIc9Y

Μια διαδικτυακή της φίλη, ωστόσο, φαίνεται πως μάντεψε πως η Βίκυ βρίσκεται στην Εύβοια με τα παιδιά της και κάνει ιππασία στην παραλία. Άλλη fan πόνταρε στη Σαντορίνη. Who knows?

Από το Πήλιο στην Αθήνα και την παρέλαση για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Στην Πορταριά του Πηλίου βρέθηκε για λίγες μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους δυο γιους της και την παρέα τους. Ακριβώς, όμως, επειδή το Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια πρέπει να βρίσκεται στο πόστο της και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο MEGA, επέστρεψε και γιόρτασε στην Αθήνα την επέτειο του «ΌΧΙ», παρακολουθώντας την παρέλαση στη Νέα Πεντέλη.

Η Σίσσυ, μάλιστα, πόζαρε με την ελληνική σημαία και μας χάρισε μια από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της ημέρας.

https://www.instagram.com/p/CkQUhDxIJwE

Η Δανάη Μπάρκα στην Ήπειρο

Ναι, δεν κάνεις λάθος! Την είδες σήμερα τη Δανάη Μπάρκα στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», αλλά δεν ήταν live. Η παρουσιάστρια είχε γυρίσει την εκπομπή κι έτσι βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί το χωριό της στην Ήπειρο.

https://www.instagram.com/p/CkQbExCsteI

Η Δανάη μοιράστηκε υπέροχα τοπία από τον τόπο καταγωγής της και μας «ταξίδεψε» μαζί της. «Η Π Ε Ι Ρ Ο Σ ,αγάπη μου ☀️🍂 ———- Τα παιδικά μου χρόνια, τα πανηγύρια, τα ξαδέρφια μου, χοροί, εκδρομές, φαγητό, γιαγιά, παράδοση, μπαμπάς, γιορτές, γλέντια, φίλοι, ποτάμι, εικόνες… 🍁 Όλα αυτά είναι εδώ… γύρω απ’ το χωριό μου! Σαν την Ελλάδα, δεν έχει 🇬🇷 ——-Χρόνια πολλά 🤍», έγραψε η 29χρονη παρουσιάστρια στο post της.

Συνέχισε στην gallery για να δεις πώς γιόρτασαν την 28η Οκτωβρίου κι άλλοι celebrities.