Σπύρος Χαριτάτος: " Τις διαφορές μου τις λύνω εγώ ο ίδιος με τους άλλους"

Σπύρος Χαριτάτος: " Τις διαφορές μου τις λύνω εγώ ο ίδιος με τους άλλους"

Στην πρώτη του συνέντευξη για τη φετινή σεζόν,  ο Σπύρος Χαριτάτος στην κάμερα της "Πρωινής Μελέτης" πήρε θέση στη διαμάχη Καραμέρου-Μπαρμπαρίγου.

Στα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ όπου θα διδάσκει φέτος δημοσιογρφία μαζί με Καραμέρο, Αυτιά, Μάνεση, Κουτροκόη, Τσέγγου, Γρηγοριάδη έκανε δημόσια την εμφάνισή του το μεσημέρι της Τετάρτης ο γνωστός δημοσιογράφος.

" Έχω μάθει να λύνω τις διαφορές μου μακριά απο κάμερες και τηλεφωνικές επικοινωνίες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με πρώην συνεργάτη μου και ειδικά με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που είναι κάτι παραπάνω απο πολύ καλή μου φίλη. Δε διάβασα τι έγραψε ο Γιώργος και θέλω να κρατήσω αποστάσεις απο αυτό το θέμα" ανέφερε ο Σπύρος στην κάμερα και έδωσε τέλος σε μια διαμάχη που ξέσπασε μέσα απο το blog του Γιώργου Καραμέρου που πήρε θέση και μίλησε για την γνωστή μαγείρισσα.

Η Αργυρώ αποκάλεσε το δίδυμο περσινά ξινά σταφύλια και αυτό στάθηκε αφορμή να ανοίξουν ξανά οι κόντρες για την αποχώρησή της απο το "10-1 μαζί". Οι σχέσεις του Σπύρου Χαριτάτου πάντως είναι πολύ καλές με τον πρώην συμπαρουσιαστή του και αυτό σας το λέω με βεβαιότητα όπως τους ζω καθημερινά μέσα απο το ΙΕΚ που προετοιμάζουν την ύλη τους για τα μαθήματα.