Nέκρος βρέθηκε ο Aaron Carter στην μπανιέρα του

Nέκρος βρέθηκε ο Aaron Carter στην μπανιέρα του
LAS VEGAS, NEVADA - FEBRUARY 12: Singer and producer Aaron Carter arrives at the "Kings of Hustler" male revue at Larry Flynt's Hustler Club on February 12, 2022 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Gabe Ginsberg/Getty Images) 2014 Gabe Ginsberg

Ο rapper-ηθοποιός και αδερφός του βασικού μέλους των Backstreet Boys, Nick Carter, ήταν μόλις 34 ετών.

Ο Aaron Carter, o μικρός αδερφός του 43χρονου σήμερα Nick Carter, ιδρυτικού μέλους του πιο εμβληματικού boy band των 90s, των Backstreet Boys, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του πριν λίγες ώρες σύμφωνα με το ΤΜΖ.

https://www.instagram.com/p/CkIS_dwsECk

Ο 34χρονος καλλιτέχνης που ξεκίνησε την καριέρα του ως hip hop και pop τραγουδιστής στα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Στον απόηχο της λάμψης του μεγάλου του αδερφού απέκτησε και εκείνος φανατικό κοινό ειδικά στις εφηβικές και προεφηβικές ηλικίες.

https://www.instagram.com/p/CkThveipyYx

Ο Carter άρχισε να παίζει μουσική και να τραγουδάει από πολύ μικρή ηλικία και όταν ήταν μόλις επτά ετών κυκλοφόρησε το πρώτου του άλμπουμ που είχε ως τίτλο το όνομά του. Το 1997, σε ηλικία εννέα ετών, πουλούσε ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως. Το δεύτερο άλμπουμ του, «Aaron's Party (Come Get It)» κυκλοφόρησε το 2000 και πούλησε τρία εκατομμύρια αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε ο Aaron άρχισε να κάνει guest εμφανίσεις στο Nickelodeon και να περιοδεύει με τους Backstreet Boys.

Το επόμενο άλμπουμ του Carter, το «Oh Aaron», έγινε επίσης πλατινένιο και ο νεαρός Carter κυκλοφόρησε αυτό που θα ήταν το τελευταίο του άλμπουμ στούντιο για 16 χρόνια, το «Another Earthquake» (2002).

Aaron Carter Performs At Larry Flynt's Hustler Club

Σε μία από τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του, στο Las Vegas τον Φεβρουάριο, στην πρεμιέρα της παράστασης "Kings of Hustler".

2014 Gabe Ginsberg

Στη συνέχεια της καριέρας του εμφανίστηκε στο Dancing with the Stars, στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Seussical», στο off-Broadway μιούζικαλ «The Fantasticks ενώ το 2014, κυκλοφόρησε ένα single με τον ράπερ, Pat SoLo. Ο Carter κυκλοφόρησε και άλλο single, το «Fool's Gold», την 1η Απριλίου του 2016 και ένα EP με τίτλο LøVë τον Φεβρουάριο του 2017. Το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του με το ίδιο όνομα κυκλοφόρησε στις 16 Φεβρουαρίου 2018.

Πριν από λίγες ώρες (πρωί Σαββάτου) πηγές αναφέρουν στο TMZ πως ο Aaron βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Lancaster της Καλιφόρνια. To αμερικανικό δίκτυο γράφει πως το σώμα του βρέθηκε στην μπανιέρα του. Στον χώρο βρέθηκε η αστυνομία ύστερα από μία κλήση που έλαβαν στις 11.00 το πρωί στην οποία έμαθαν πως κάποιος νεαρός άντρας έχει πνιγεί στην μπανιέρα του.

Ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών έχουν αποσταλεί στη σκηνή, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου. O καλλιτέχνης είχε τα τελευταία χρόνια προβλήματα εθισμού στις ναρκωτικές ουσίες και είχε μπει για αποτοξίνωση χάνοντας προσωρινά και την κηδεμονία του γιου του, Prince. Ο Carter είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και πριν από έναν μήνα όταν και αστυνομικοί είχαν πάει στο σπίτι του μετά από παρότρυνση των θαυμαστών του που πίστευαν πως έκανε χρήση ναρκωτικών σε live video στο Instagram. Tότε είχε σχολιάσει πως απλώς αστειευόταν, αποκαλώντας τον εαυτό του «the troll hunter». Μακάρι να ήταν πάλι κάποιο «αστείο» αυτό που συνέβη σήμερα…