Ραγίζει καρδιές ο Nick Carter: «Θα μου λείψεις αδερφέ μου, εύχομαι να βρεις γαλήνη επιτέλους»

Πατούλια Κατερίνα
Ραγίζει καρδιές ο Nick Carter: «Θα μου λείψεις αδερφέ μου, εύχομαι να βρεις γαλήνη επιτέλους»

Ο Nick Carter των Backstreet Boys αποχαιρετά τον αδερφό του Aaron χωρίς να κρύψει την αλήθεια για τη σχέση τους.

Εκείνος σήμερα 43 ετών και ο αδερφός του 34 ετών, την ημέρα που έφυγε από τη ζωή στην μπανιέρα του σπιτιού του.

Ο Nick Carter των Backstreet Boys, αποχαιρετά τον μικρό του αδερφό, λέγοντας πικρές αλήθειες για τη σχέση τους και για όσα οδήγησαν στον θάνατο του Aaron Carter.

Το αντίο του Nick στον Aaron

Με ένα carousel κοινών τους φωτογραφιών, ο μεγάλος αδερφός Nick έγραψε ένα συγκινητικό αντίο για τον αδερφό του, παρότι εξήγησε πως η σχέση τους ήταν πάντα πολύπλοκη.

«Η καρδιά μου έχει σπάσει. Παρότι είχα μια πολύπλοκη σχέση με τον αδερφό μου, η αγάπη μου για εκείνον δεν έσβησε ποτέ. Πάντα είχα την ελπίδα πως με κάποιον τρόπο, μια μέρα θα ακολουθήσει ένα υγιές μονοπάτι και θα βρει τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα ζητούσε.

Κάποιες φορές κατηγορούμε κάποιον ή κάτι για την απώλεια αλλά η αλήθεια είναι πως η εξάρτηση και η ψυχική του ασθένεια είναι ο μόνος φταίχτης εδώ.

Θα μου λείψεις αδερφέ μου περισσότερο από όσο μπορεί κάποιος να φανταστεί. Σ’ αγαπώ Chizz. Μπορείς επιτέλους να βρεις τη γαλήνη που δεν βρήκες ποτέ όσο ήσουν στη γη».

https://www.instagram.com/p/CkoA-v1II5K

Ο Aaron είχε απασχολήσει πρόσφατα τα media μιας και έχασε την επιμέλεια του ενός έτους γιου του Princeton Lyrik Carter, καρπό της σχέσης του με την Melanie Martin. Ο Carter είχε υποστηρίξει τότε πως η σύντροφός του τον απάτησε ενώ τα βίντεός του στο Instagram και το Tik Tok, είχαν στιγμές από εκείνες που περνούσε με τον γιο του έστω και χρονομετρημένα.

https://www.instagram.com/p/Cj7LiGODm08

Το χρονικό του θανάτου του Aaron

Σύμφωνα με το TMZ, ο Aaron βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Lancaster της Καλιφόρνια. To αμερικανικό δίκτυο γράφει πως το σώμα του βρέθηκε στην μπανιέρα του. Στον χώρο βρέθηκε η αστυνομία ύστερα από μία κλήση που έλαβαν στις 11.00 το πρωί στην οποία έμαθαν πως κάποιος νεαρός άντρας έχει πνιγεί στην μπανιέρα του.

Ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών έχουν αποσταλεί στη σκηνή, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου.

O καλλιτέχνης είχε τα τελευταία χρόνια προβλήματα εθισμού στις ναρκωτικές ουσίες και είχε μπει για αποτοξίνωση χάνοντας προσωρινά και την κηδεμονία του γιου του, Prince.

Ο Carter είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και πριν από έναν μήνα όταν και αστυνομικοί είχαν πάει στο σπίτι του μετά από παρότρυνση των θαυμαστών του που πίστευαν πως έκανε χρήση ναρκωτικών σε live video στο Instagram. Tότε είχε σχολιάσει πως απλώς αστειευόταν, αποκαλώντας τον εαυτό του «the troll hunter».