Ο πρώτος έρωτας του γιου της Τζένης Θεωνά είναι η Καινούργιου και η Κατερίνα δεν το άφησε ασχολίαστο

«Σήμερα πήγα στο σχολείο και οι δασκάλες του μου είπαν ότι έχει ερωτευθεί».

Καλεσμένη της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ήταν την Δευτέρα (7/11) η Τζένη Θεωνά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την επιλογή της να κάνει ένα διάλειμμα από το θέατρο, για τον ρόλο της μητρότητας και για τον γιο που απέκτησε με τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη.

Η μητρότητα και η αποχή από το θέατρο

«Δεν συγκρίνεται η δουλειά με την μητρότητα. Το ένα είναι το project της ζωής μου και το άλλο είναι δουλειά. Φυσικά και δεν θα μπορούσα να αφήσω τη δουλειά μου γιατί μου αρέσει πάντα να αισθάνομαι δημιουργική. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης όμως», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

Σχετικά με την επιλογή της να μην κάνει θέατρο και να δοκιμάσει την παρουσίαση μέσα από την εκπομπή Μαμά-δες, η Τζένη Θεωνά τόνισε: «Πέρυσι ταλαιπωρηθήκαμε το παιδί και εγώ στο θέατρο. Περνούσα υπέροχα στο θέατρο με τους συναδέλφους μου, αλλά όταν είδα ότι αυτή η εξίσωση δεν βγαίνει, γιατί το παιδί ήταν έξαλλο και εγώ ράκος συναισθηματικά, τότε είπα ούτε κατά διάνοια. Λειτούργησε καλύτερα το πρόγραμμα, ο γιος μου είναι πιο ήρεμος και ήρθε και μια άλλη πρόταση την οποία ερωτεύτηκα».

Ο «έρωτας» του γιου της με την Κατερίνα Καινούργιου

«Τα παιδιά λένε τόσα πολλά πράγματα μέσα στη μέρα και δεν ξέρεις ποιος να θυμηθείς. Είναι όλα σοκαριστικά. Σήμερα πήγα στο σχολείο και οι δασκάλες του μου είπαν ότι έχει ερωτευθεί. Λέω πείτε μου γιατί δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Ο πρώτος άνθρωπος που είπε το παιδί μου ότι έχει ερωτευθεί ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, γιατί είχε πάει καλεσμένος να τραγουδήσει ο Δήμος και ενώ τον έβλεπε στην τηλεόραση μου είπε πως την ερωτεύτηκε», δήλωσε η Τζένη Θεωνά.

Την πιο γλυκιά πρόταση γάμου στην Τζένη Θεωνά δεν την έκανε ο Δήμος Αναστασιάδης αλλά ο...γιος της

H αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

Η γνωστή παρουσιάστρια διάβασε όσα είπε η Τζένη Θεωνά για την αδυναμία που της έχει ο γιος της και έκανε repost μια ανάρτηση σε Instagram-story. Η «Κatken» έγραψε χαρακτηριστικά: «Γλυκό μου» και πρόσθεσε μερικές κόκκινες καρδιές.

Το σπίτι που στεγάζει την ευτυχία της με τον Δήμο Αναστασιάδη

Η ηθοποιός Τζένη Θεωνά και ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης, ζουν σε μια μονοκατοικία στου Παπάγου, τα τελευταία 4 χρόνια μαζί με τον γιο τους Αρίωνα. Το ζευγάρι έχει παρέμβει στην αρχιτεκτονική και στην διακόσμηση, κάνοντας τον χώρο πιο άνετο, λειτουργικό και elegant.

Το σπίτι αποτελεί μία από τις κλασσικές κατοικίες που οικοδομήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '90 στην περιοχή, είναι φωτεινό και διαθέτει μία μοναδική θέα. Η εσωτερική μαρμάρινη σκάλα έχει επενδυθεί και οδηγεί στα υπνοδωμάτια. Αυτή η σκάλα δίνει ωστόσο μία δόση κλασσικής αρχιτεκτονικής στο σπίτι, που θυμίζει τις μονοκατοικίες της περιοχής την δεκαετία του '70.

Η γέννηση του γιου της

Η Τζένη Θεωνά και Δήμος Αναστασιάδης, υποδέχτηκαν στις 6 Απριλίου 2019 το πρώτο τους παιδί, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία. Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, κάτι το οποίο αποκάλυψε μέσω Instagram ο τραγουδιστής, Δήμος Αναστασιάδης.

«6.4 Καλώς ήρθες! Η πρώτη μέρα της καινούριας μας ζωής. Η πιο ευτυχισμένη όλων.💙», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο προφίλ του ο γνωστός τραγουδιστής.

Πηγή κεντρικής: jennytheona

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης