Την πιο γλυκιά πρόταση γάμου στην Τζένη Θεωνά δεν την έκανε ο Δήμος Αναστασιάδης αλλά ο...γιος της

Κατερίνα Μπούσιου
Την πιο γλυκιά πρόταση γάμου στην Τζένη Θεωνά δεν την έκανε ο Δήμος Αναστασιάδης αλλά ο...γιος της

Οι τρυφερές αποκαλύψεις της Τζένης Θεωνά στο Queen.gr λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της «Μαμά-δες» και την τρίτη σεζόν στα «Καλύτερα μας χρόνια». 

Στις 6 Απριλίου του 2019, ήταν η πρώτη μέρα της νέας της ζωής, όπως έγραψε ο σύντροφός της Δήμος Αναστασιάδης, καλωσορίζοντας τότε, τον γιο τους. Τρία χρόνια από τότε που γεννήθηκε ο Αριώνας, η Τζένη Θεωνά δεν υποδύεται, αλλά ζει τον ωραιότερο της ρόλο. Φέτος θα μοιραστεί τις ανησυχίες και τις απορίες της ως μαμά, στην εκπομπή της «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ, παράλληλα με την τρίτη σεζόν της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» ως Νανά και αδελφή της Μαίρης, δηλαδή της Κατερίνας Παπουτσάκη. Λίγο πριν κάνει την διπλή της πρεμιέρα, η Τζένη μίλησε στο Queen.gr για τον μονάκριβο γιο της, αλλά και για την νέα της εκπομπή.

Η μορφή της μοιάζει αρμονική, ήρεμη και δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πως η Τζένη Θεωνά είναι ευτυχισμένη. Το έχει πει άλλωστε και στο παρελθόν σε συνέντευξή της, πως η δημιουργία οικογένειας με τον Δήμο Αναστασιάδη την μεταμόρφωσε, αλλά: «Δεν έχω χάσει τον εαυτό μου, εξακολουθώ να παραμένω και σύντροφος και γυναίκα. Θεωρώ πως η αλλαγή είναι τεράστια σε όλους τους τομείς, στις προτεραιότητές μου, στο πρόγραμμά μου, στα πάντα».

Η πρώτη φωτογραφία της Τζένης Θεωνά μετά τη γέννα δεν είναι αυτό που περίμενες

https://www.instagram.com/p/Ca4jgdxMGHm

Ο γιος της Αρίωνας, την δίδαξε την αρετή της υπομονής όπως συχνά λέει, αλλά φέτος θα διδαχτεί ακόμη περισσότερα. Η εκπομπή «Μαμά-δες» εκτός από τον έξυπνο όπως γράφεται, τίτλο, θα είναι μία ευκαιρία να μάθει περισσότερα, να ακούσει, αλλά να μοιραστεί και τα δικά της βιώματα και τις εμπειρίες της. Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα, βρεθήκαμε για να μας μοιραστεί τις σκέψεις της, στα πλαίσια της επίσημης παρουσίασης του προγράμματος της ΕΡΤ.

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» να φανταστώ ότι δεν θα σε δούμε στον ρόλο ως κλασσική παρουσιάστρια, αλλά να συζητάς ως κανονική μαμά, μεταφέροντας απορίες και δικές σου ανησυχίες που έχεις βιώσει από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος σου;

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, γιατί έχω το προσωπικό μου φίλτρο και την προσωπική μου εμπειρία σε όλα αυτά τα ζητήματα. Ανυπομονώ όμως μέσω της εκπομπής να μάθω και εγώ αρκετά καινούργια πράγματα. Όλοι είμαστε γονείς αλλά και παράλληλα παιδιά κάποιων άλλων γονιών, οπότε η εκπομπή θα αφορά και στα δύο. Όπως καταλαβαίνεις το θέμα είναι ανεξάντλητο. Ακόμη και όσους δεν είναι γονείς, μπορεί να τους ενδιαφέρει αυτή η εκπομπή.

https://www.instagram.com/p/CRUJsC_MbK5

Την περίοδο της εγκυμοσύνης σου, ήσουν από εκείνες που διάβαζαν, έψαχναν και ρωτούσαν, οτιδήποτε αφορούσε την μητρότητα για να είσαι καλύτερα προετοιμασμένη;

Πάρα πολύ. Φυσικά καμία μαμά δεν μπορεί να είναι απόλυτα -για να μην πω καθόλου – προετοιμασμένη. Εκείνη τη στιγμή ζεις το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής σου. Ψάχνω όμως, ερευνώ όταν κάτι θέλω να μάθω και μετά στην συνέχεια επιλέγω αυτό που μου ταιριάζει σε ότι αφορά το παιδί. Αλήθεια έχω βοηθηθεί, από πολλά πράγματα που έχω διαβάσει. Και πως να θέσω όρια και πως να μάθω να τον σέβομαι, γιατί τα παιδιά δεν έχουν όπως οι ενήλικες, δυνατότητες επιλογής.

Ο μικρός φέτος πάει προνήπιο;

Ναι, ήδη ξεκίνησε και του αρέσει πολύ.

theonagios.jpg

Ποιο είναι το πιο γλυκό πράγμα που σου έχει πει;

Είναι ένα πολύ τρυφερό παιδί και είναι εκφραστικός και γλυκός στο συναίσθημά του και σε εμένα και στον μπαμπά του. Συνέχεια μου λέει «μαμά σε αγαπώ» ή «μαμά σε λατρεύω». Πρόσφατα, χωρίς να καταλαβαίνει βέβαια τι εννοεί με αυτό που λέει, μου δήλωσε ότι θέλει να με παντρευτεί! (γελάει)

https://www.instagram.com/p/CWLLOwSM7eh

Συνεχίζεις για τρίτη χρονιά στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια». Πόσο διαφορετική θα είναι φέτος η ζωή σου ως Νανά;

Το μεγάλο στοίχημα και πάλι για τη σειρά, είναι ότι παράλληλα με τις κοινωνικό-πολιτικές εξελίξεις της εποχής, εξελίσσονται και όλοι οι χαρακτήρες. Και στη Νανά θα δούμε δραματικές αλλαγές, έχει πολύ δρόμο να διανύσει, μέχρι να δούμε που θα κατασταλάξει. Τίποτε από ότι φαίνεται ως δεδομένο, δεν θα είναι τελικά.

Θα είσαι όμως ευτυχισμένη;

Κοίταξε, η ευτυχία είναι υποκειμενική. Μπορεί να βρεις την ευτυχία ακόμη και μέσα σε δύσκολες στιγμές, ακόμη και τις στιγμές που τίποτε δεν είναι ιδανικό.