Αποστόλης Τότσικας: Η επική ατάκα του γιου του όταν τον είδε να φιλάει την Τζένη Θεωνά

Μαρία Ροδίτη
Αποστόλης Τότσικας: Η επική ατάκα του γιου του όταν τον είδε να φιλάει την Τζένη Θεωνά

Ο μικρός Μιχαήλ Άγγελος έκανε τους γονείς του να γελάσουν πολύ με την αντίδρασή του στο τηλεοπτικό φιλί του Αποστόλη Τότσικα.

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος μίλησε για την guest εμφάνισή του στη «Γη της Ελιάς», τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει ως ηθοποιός, αλλά και για τα παιδιά του, τον Άγγελο και την Ειρήνη.

Ο 39χρονος ηθοποιός -μεταξύ άλλων- παραδέχθηκε ότι υπήρχαν συμπρωταγωνιστές τους που τον ανταγωνίζονταν, ότι νιώθει υπέροχα που έγινε μπαμπάς σε νεαρή ηλικία, ενώ αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο γιος του όταν τον είδε στην τηλεόραση να φιλάει την Τζένη Θεωνά.

Ποτέ δε θα βαρεθούμε να βλέπουμε τις selfies της Ρούλας Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα

Η epic αντίδραση του Άγγελου Τότσικα στο φιλί του μπαμπά του με την Τζένη Θεωνά

Τη σεζόν 2018-2019 ο Αποστόλης Τότσικας συμμετείχε στη σειρά του OPEN, «Για πάντα παιδιά». Εκεί υποδυόταν τον Γρηγόρη, έναν διευθυντή σε εταιρεία οργανώσης εκδηλώσεων, ο οποίος είχε σχέση με την Ειρήνη, δηλαδή την Τζένη Θεωνά. Ως τηλεοπτικό ζευγάρι, λοιπόν, ο Τότσικας και η Θεωνά είχαν κάποιες πιο τρυφερές σκηνές και σε μία από αυτές έπεσε πάνω… ο γιος του ηθοποιού.

«Κάναμε κάποια στιγμή μια κωμωδία, το ''Για πάντα παιδιά’’ κι εγώ ήμουν με την Τζένη Θεωνά. Και κάποια στιγμή ρίχνουμε ένα φιλί, το οποίο βλέπει ο γιος μου στην τηλεόραση και γυρνάει στη γυναίκα μου και της λέει ''μαμά, ο μπαμπάς θα γυρίσει στο σπίτι;’’ και ήταν πάρα πολύ αστείο», ανέφερε στη συνέντευξή του ο Αποστόλης Τότσικας για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο 7χρονος Μιχαήλ Άγγελος.

Ο Αποστόλης Τότσικας ως παιδί και ο ανταγωνισμός με τους συναδέλφους

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε και για το πώς ήταν ο ίδιος σαν παιδί λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι γονείς του του είχαν εμπιστοσύνη: «Γενικά, ήμουν ένα παιδί- κάτι που θέλω κι εγώ να καταφέρω σαν γονιός και όλοι, φαντάζομαι, οι γονείς- που μου είχαν εμπιστοσύνη και οι δυο γονείς μου. Πήγαινα και στους δυο και μιλούσα. Με τον πατέρα μου είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Δεν χρειαζόταν να πούμε πολλά πράγματα. Κοιταζόμασταν στα μάτια και καταλαβαίναμε τι συμβαίνει. Ποτέ δεν έκρυβα την αλήθεια και είναι ένα πράγμα που το έμαθα από την οικογένειά μου. Ότι με τα ψέματα δεν είσαι καλά μέσα σου».

https://www.instagram.com/p/CjxWwL3sgQE

Ενώ για τον ανταγωνισμό από τους συναδέλφους του είπε: «Υπήρχαν συνέχεια συμπρωταγωνιστές που με ανταγωνίζονταν. Αλλά τι να κάνω; Ειλικρινά, σε αυτό σηκώνω τα χέρια ψηλά. (σ.σ. Με ανταγωνίζονταν) ως προς τις ατάκες, ως προς τον ρόλο, ως προς το ένα, το άλλο. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά, γιατί είναι ένας τέτοιος χώρος. Απλά εγώ αυτό που δηλώνω είναι ότι είμαι αντι-ηθοποιός. Η αξία σου θα φανεί. Η ίντριγκα θα μαθευτεί, αλλά η αξία σου είναι αυτή που θα παραμείνει ψηλά».