Η πλάκα του Δήμου Αναστασιάδη στην Τζένη Θεωνά αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση τους

Η πλάκα του Δήμου Αναστασιάδη στην Τζένη Θεωνά αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και μας χαρίζει χιουμοριστικά στιγμιότυπα.

Σαν την Χαλκιδική, δεν έχει και αυτό όπως φαίνεται το γνωρίζει καλά η Τζένη Θεωνά αλλά και ο σύντροφός της, Δήμος Αναστασιάδης. Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και χαλαρώνει μακριά από την πρωτεύουσα με τον μονάκριβο γιο τους, Αρίωνα.

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός ξέκλεψαν λίγες στιγμές μόνο για εκείνους και περνούν ανέμελα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

Η φάρσα του Δήμου Αναστασιάδη και οι διακοπές στην Χαλκιδική

Η 39χρονη δημοσίευσε στο Instagram ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο μας δείχνει την κατάληξη που είχε η προσπάθειά της να βγάλει μια selfie με τον αγαπημένο της μέσα στη θάλασσα. Την ώρα που η ηθοποιός χαμογελά ανέμελη στον φακό, ο Δήμος Αναστασιάδης της πετά ένα φρίσμπι με αποτέλεσμα αυτό προσγειωθεί άτσαλα στο κεφάλι της. Το βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια των διαδικτυακών τους φίλων και όλοι έσπευσαν να τους συγχαρούν για την ακομπλεξάριστη σχέση και τον πηγαίο αυθορμητισμό τους.

https://www.instagram.com/p/Chl6mKHjRH5

The 2Night Show: Η Τζένη Θεωνά μιλά για τον Δήμο Αναστασιάδη και τις δυσκολίες της σχέσης τους

Η καθημερινότητά τους και το ενδεχόμενο ενός γάμου

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός αποκάλυψε το πώς βλέπει την απόσταση που βιώνει η σχέση τους κάποιες μέρες λόγω των εμφανίσεων του Αναστασιάδη στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τη συγκίνηση που νιώθει που κατάφεραν να μείνουν μαζί για επτά χρόνια και συνεχίζουν.

«Το αλατοπίπερο δε λείπει από αυτήν τη σχέση. Αυτό που απολαμβάνω είναι ότι πια αισθανόμαστε και οι δύο ασφάλεια, παρόλο που είμαστε μακριά, με γοητεία και με επιθυμία. Είναι κι αυτό κάτι καινούργιο που δεν έχει ένα τέλμα, έχει μία ομορφιά. Δηλαδή, ενώ ξέρεις ότι ο άλλος είναι μακριά, είναι στο προσκήνιο, είναι ένας άνθρωπος όμορφος, είναι επιθυμητός, γοητευτικός, παρόλα αυτά, αισθάνεσαι ότι κάτι έχετε κατακτήσει», είπε on camera η Τζένη Θεωνά.

«Εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια φάση ωριμότητας και στους δύο. Κάπως με συγκινεί το γεγονός από μόνο του που δυο άνθρωποι κόντρα σε όλες τις πιθανότητες αποφάσισαν για δύο χρόνια να είναι μαζί... Με συγκινεί. Το να υποκύψεις στο να παραιτηθείς, στο να φύγεις, στο να ενδώσεις σε έναν πειρασμό, είναι πάρα πολύ εύκολο. Να πεις ‘Γιατί να κάτσω να δουλέψω;’ Είναι λίγο στη φύση μου, αλλά μπορώ να το αναγνωρίσω και στον Δήμο με συγκίνηση. Ήμασταν και πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε, με πολλές συγκρούσεις, οπότε χαίρομαι που αυτό που έχει μείνει σταθερό είναι πως σε όλες τις εκπομπές μιλάω πάρα πολύ για τον Δήμο».

https://www.instagram.com/p/COqbPMgswkG

Ο Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο «Κοσμοράδιο» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Θα το πάρω κάποια στιγμή το κορίτσι και το παιδί, θα το βαφτίσουμε. Η Τζένη είναι μία πανέμορφη γυναίκα, ένας απίστευτος άνθρωπος και για ένα πράγμα είμαι τυχερός στη ζωή μου, που την έχω και την θαυμάζω», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, θα έρθει κι ο γάμος. Θέλουμε να τα ετοιμάσουμε όλα, και τη βάφτιση. Να το χαρούμε κι εμείς κι οι δικοί μας άνθρωποι», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ζευγάρι από το 2014 και στις 6 Απριλίου του 2019 απέκτησαν τον γιο τους, Αρίωνα, τον οποίο η 39χρονη ηθοποιός αποκαλεί «αδιανόητο έρωτα».

Πηγή κεντρικής jennytheona

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες του ζευγαριού που αποδεικνύουν ότι μιλάμε για #couplegoals.