Αν ο Γιώργος Κόρομι επιστρέψει στο All Star Survivor δεν θα τον αναγνωρίσουμε

Αν ο Γιώργος Κόρομι επιστρέψει στο All Star Survivor δεν θα τον αναγνωρίσουμε

Ο Γιώργος Κόρομι είναι πια αγνώριστος και έχει πρόθεση να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Κόρομι ήταν μία από τις ηγετικές φιγούρες της ομάδας των Μαχητών το 2020 στο Survivor αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο που κέρδισε τελικά ο Σάκης Κατσούλης.

Ο 35χρονος επιχειρηματίας, συνεχίζει να έχει την καφετέριά του στην Αθήνα, κάνει εθελοντικές δράσεις, είναι πια δεσμευμένος αλλά δεν έχει εγκαταλείψει την σκέψη να είναι και πάλι στον Άγιο Δομίνικο στο All Star Survivor που ξεκινάει σε λίγο καιρό στον ΣΚΑΙ.

Η μεγάλη διάκριση πρώην παίκτριας του Survivor και το σχόλιο Λιανού και Τριαντάφυλλου

Αυτό που σίγουρα έχει αλλάξει από το 2020, είναι η εικόνα του Γιώργου, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα το Κόρομι που μπήκε στο Survivor το 2020, Ο πάλαι ποτέ παίκτης του Survivor, συνεχίζει να γυμνάζεται εντατικά, έχει πια μακριά κατσαρά μαλλιά και μακρύ μούσι.

Για την επιστροφή στο All Star Survivor, ο Γιώργος είχε πει

«Όλα είναι υπό συζήτηση. Έχουν ακουστεί πολλά. Το οικονομικό είναι που θα παίξει ρόλο στο αν θα πάω ή όχι στο all star. Μόνο αυτό. Τα άτομα με τα οποία θα χαιρόμουν να είμαστε στην ίδια ομάδα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Παύλος Γαλακτερός, ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Καρολίνα, η Ελένη, η Νικολέττα».

Για τη ζωή μετά το Survivor, ο Κόρο είχε πει:

«Έχει αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο και χαίρομαι που κατάφερα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Μου έχουν ανοίξει επαγγελματικές πόρτες και απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου, όπως άλλωστε και όλοι όσοι πήραμε μέρος. Εγώ παρέμεινα στο παιχνίδι για επτά μήνες, οπότε ο κόσμος με έζησε σε χαρές, λύπες και εντάσεις. Νιώθει οικεία μαζί μου κι αυτό το εκφράζει όταν με πλησιάζει και μου μιλά».

Για τις εμπειρίες που απέκτησε από το ριάλιτι επιβίωσης:

Πολύτιμες εμπειρίες! Το δικό μου κίνητρο για να λάβω μέρος ήταν καθαρά αυτό. Εννοείται ότι τα χρήματα με τα οποία αμειβόμασταν ήταν μια πολύ καλή ώθηση, καθώς είμαστε σε lockdown και δεν υπήρχαν δουλειές, αλλά δεν ήταν ο λόγος για να βρίσκομαι εκεί. Θυμάμαι άλλους παίκτες που μετρούσαν την κάθε εβδομάδα που περνούσε και πρόσθεταν τα ποσά. Υπολόγιζαν πόσο έπρεπε να μείνουν για να τακτοποιήσουν υποχρεώσεις που είχαν έξω από το παιχνίδι. Εγώ δεν σκεφτόμουν έτσι. Οι πρώτες 15 μέρες ήταν δύσκολες, αλλά μετά χάθηκα, με έφαγε το νησί!

Το ποστ μετά το τέλος του Survivor τον Ιούνιο του 2021

https://www.instagram.com/p/CRYUwInMH2G

Τελείωσε όλο αυτό μετά από περίπου 7 μήνες θέλω να πω πόσο ευγνώμων είμαι που το έζησα, που στις δυσκολίες είχα άτομα δίπλα μου να με στηρίζουν, όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι έστω και από μακριά, που όταν χρειάστηκε ακόμα και αν οι καιροί είναι τόσο δύσκολοι με στήριξαν για να φτάσω παραπέρα...

Κάπως έτσι κατάφερα να φτάσω στο τέλος αυτού του ονειρεμένου ταξιδιού με την στήριξη σας και την αγάπη σας. Από την αρχή ως το τέλος...

Για μένα ήμασταν όλα τα παιδιά που πήραμε μέλος σε αυτό το παιχνίδι νικητές διότι πήρανε όλοι μια γεύση από αυτό πόσο μάλλον όσοι από μας το απολαύσαμε και περισσότερο. Έχω λάβει πραγματικά τόση αγάπη από όλους σας από την πρώτη στιγμή που βγήκα, έξω αλλά και στα σοσιαλ (με καταφέρατε να φτιάξω και Twitter) που σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και είναι πραγματικά συγκινητικό. Αυτό για εμένα είναι η νίκη...είναι το πιο μεγάλο έπαθλο από όλα, είχε γράψει χαρακτηριστικά.