Η μεγάλη διάκριση πρώην παίκτριας του Survivor και το σχόλιο Λιανού και Τριαντάφυλλου

Η μεγάλη διάκριση πρώην παίκτριας του Survivor και το σχόλιο Λιανού και Τριαντάφυλλου

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor και τη δίμηνη παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης, φουσκώνει από υπερηφάνεια για το νέο της κατόρθωμα και οι πρώην συμπαίκτες της στο παιχνίδι την εκθειάζουν.

Το 2020, στο Survivor που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης και πρωταγωνιστής ήταν και ο Τριαντάφυλλος αλλά και ο James Καφετζής, η ναυτικός Μαριάνθη Κάσδαγλη είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στους δύο μήνες που παρέμεινε στο παιχνίδι ενώ ήταν και στην ομάδα που στήριξε τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου.

Καπετάνισσα η Μαριάνθη

Η Μαριάνθη που έχει περάσει αρκετά δύσκολα μετά την έξοδο από το Survivor εξαιτίας της κλοπής που υπέστη στον τραπεζικό της λογαριασμό, χάνοντας τις οικονομίες μιας ζωής, μίλησε με υπερηφάνεια για τη διάκρισή της στη δουλειά της, εξηγώντας πως είναι πια πρώτη καπετάνιος:

«Φτάσε όπου δεν μπορείς»
Ούτε στα όνειρα σου…έλεγαν!!!
Είχανε δίκιο…απλά το όνειρο έγινε πραγματικότητα!!!
Δεν θα σας πω δείτε τι κατάφερα, ούτε τι τεράστιες θυσίες υπάρχουν από πίσω. Θα σας πω όμως, μην ακούτε κανέναν, γιατί και μπορείτε και θα το καταφέρετε!!!
Χαίρομαι που μοιράζομαι μαζί σας, την επίτευξη των στόχων μου!!
Ευχαριστώ, αυτούς που με στήριξαν και αυτούς που στον δρόμο μου, έκαναν το έργο μου πιο δύσκολο. ~Captain Class A~
#ladycaptain #ηκαπετανισσατησκαρδιασσας #marianthikasdagli #iamjustgettingstarted #maritimewomenphotoshare», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πρώτος έσπευσε να σχολιάσει την προαγωγή της Μαριάνθης, ο καλός της φίλος Τριαντάφυλλος τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Mπραβο σου κορίτσι μου όλα σου αξίζουν είσαι πραγματικά ήρωας και είμαι πολύ χαρούμενος που σε έχω γνωρίσει και είσαι φίλη μου είσαι αξία μεγάλη και πάνω από όλα άνθρωπος …. Δεν ξεχνάω τι περάσαμε οι δυο μας στο νησί στη ζούγκλα ήξερα από την πρώτη μέρα τι είσαι και στο είχα πει», ενώ ακολούθησαν σχόλια και από τον Γιώργο Λιανό, την Ασημίνα Ιγγλέζου και την Άννα Μαρία Βέλλη.

marianthi.JPG

Τι είχε πει η Μαριάνθη μετά την κλοπή:

«Μετά το Survivor με βίασαν! Με βίασαν ψυχολογικά. Η τράπεζα δεν με προστάτευσε καθόλου, με αποτέλεσμα χάκερς να πάρουν όλα μου τα χρήματα από το παιχνίδι κι ένα δικό μου, επίσης, προσωπικό ποσό που είχα. Με βίασαν και είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη», είπε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Ποια είναι η Μαριάνθη Κάσδαγλη

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά κατάγεται από την Κρήτη. Έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και έχει διακριθεί πανελλαδικά και διεθνώς. Έχει πτυχίο και έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστρια. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα εσωτερικής ποδηλασίας και στα αγαπημένα της σπορ συγκαταλέγονται τα cross fit, η σκοποβολή και οι πολεμικές τέχνες. Μπήκε στο Survivor με το μότο «Είμαι πολεμίστρια» και κατάφερε να παραμείνει για δύο μήνες.

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος αποχώρησής της, η Μαριάνθη Κάσδαγλη είχε πει:

«Γιώργο είναι ανάμικτα τα συναισθήματά μου. Προφανώς χαίρομαι που θα πάω έξω στους δικούς μου ανθρώπους. Αλλά στεναχωριέμαι γιατί είναι μια περιπέτεια που ήθελα να συνεχίσω. Θα κρατήσω τις καλές στιγμές. Το αληθινό Survivor για μένα είναι έξω στη ζωή, εκεί όχι μόνο το έχω πάρει, αλλά έχω κερδίσει και το κύπελλο».