Στην υπόθεση του παιδοβιαστή στον Κολωνό, ο Παύλος Χαϊκάλης έμπλεξε την αστρολογία

Στην υπόθεση του παιδοβιαστή στον Κολωνό, ο Παύλος Χαϊκάλης έμπλεξε την αστρολογία
4319406

Ο Χαϊκάλης μιλά για τον αστρολογικό χάρτη του παιδοβιαστή στον Κολωνό και εδώ σταμάτησε η λογική. 

Ο Παύλος Χαϊκάλης κάποτε ήταν ένας επιτυχημένος ηθοποιός. Αργότερα, ασχολήθηκε με την πολιτική και έφτασε να γίνει μέχρι και υφυπουργός.

Ύστερα ήρθαν οι απανωτές καταγγελίες από γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση, η πολιτική έκλεισε την πόρτα, το θέατρο και η τηλεόραση δεν αποτελούσαν καν επιλογή και ο Χαϊκάλης ασχολήθηκε με την αστρολογία.

Και πολύ απλά θα ήταν τα πράγματα, αν ο ηθοποιός αποφάσιζε απλά να μιλάει για τον αστρολογικό χάρτη ανθρώπων που δεν είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή.

Χαϊκάλης ο αστρολόγος

Τη συγκεκριμένη όμως φορά, ο Παύλος Χαϊκάλης αφιέρωσε πολύ πολύ χρόνο, όπως μας είπε πολλές, πολλές φορές στο βίντρό του στο Youtube- για να βρει και να αναλύσει τον ακριβή αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου.

Ναι, ναι, ο Χαϊκάλης, έψαξε με κόπο να βρει την ώρα γέννησης του ανθρώπου που έχει ηγετικό ρόλο στην υπόθεση βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια και οι ατάκες που ακούγονται στο βίντεο του πάλαι ποτέ επιτυχημένου ηθοποιού προκαλούν.

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Το άτομο είναι σε παθολογική κατάσταση. Όλο το ωροσκόπιο δείχνει παθογένεια, πολλά προβλήματα από το παρελθόν…

Δυσβάστακτες καταστάσεις που έχει να αντιμετωπίσει το άτομο. Βλέπουμε τον χάρτη του ατόμου και έχουμε την αίσθηση πως θα είναι όλα πολύ δύσκολα. Όλα συγκλίνουν πως αυτή η χρονιά, το 2022, δεν θα ήταν μια καλή χρονιά για τον Ηλία Μίχο… Θα τα ξεπεράσει πάντως πολύ εύκολα τα προβλήματα, θα παιχτούν πολλά παιχνίδια διαχείρισης εξουσίας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ατάκες που ακούγονται στο βίντεο του Χαϊκάλη, ο οποίος αφιερώνει λίγο χρόνο και στο να εξηγήσει για ποιον λόγο έγιναν χρονικά και οι καταγγελίες εις βάρος και του ίδιου πριν μερικό καιρό. Και το κάνει σε αυτό το συγκεκριμένο βίντεο, ανάλυσης του χάρτη του Ηλία Μίχου.

Κάπου εδώ η λογική σταμάτησε. Και πρέπει να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα με το κράξιμο του Γιώργου Λιάγκα στον Χαϊκάλη.

«Ρε Παύλο, ρε Παύλο ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του.

Ο Χαϊκάλης ζει μια παρακμή. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια.

Έγιναν πολλά, γράφτηκαν ακόμα περισσότερα, κι αντί να σωπάσει, ο Χαϊκάλης συνεχίζει να μιλάει και ψάχνει τις όψεις εκείνες στους προγενέθλιους χάρτες του ίδιου και ενός παιδοβιαστή για να καταλάβει γιατί η χρονιά πήγε στραβά στον Μίχο και γιατί έγιναν οι καταγγελίες εις βάρος του.

Η συγγνώμη που δεν έχει πει ακόμα ο ηθοποιός μάλλον δεν έκανε ορθή γωνία με τους πλανήτες του, γι΄αυτό έχει αργήσει. Ελπίζουμε με τη νέα σελήνη να σταματήσει να μιλάει.

Το Twitter πάντως, μιλάει ήδη για εκείνον και λίγα είναι τα σχόλια δίχως βρισιές.