Ποιος Brad Pitt; Η Emily Ratajkowski είναι ζευγάρι με τον Pete Davidson

Πατούλια Κατερίνα
Ποιος Brad Pitt; Η Emily Ratajkowski είναι ζευγάρι με τον Pete Davidson

Κι αν έχει λίγο χιούμορ ο Brad Pitt, τον καλούμε να βγει ένα ραντεβού με την Kim Kardashian.

Θυμάσαι που το καλοκαίρι μάθαμε για το διαζύγιο της Emily Ratajkowski από τον πατέρα του παιδιού της Sebastian Bear-McClard και λίγο αργότερα η 31χρονη είχε έρθει κοντά με τον Brad Pitt με τις φήμες να τους θέλουν ερωτευμένους μαζί;

Πάει ο Brad, ήρθε ο Pete

Απ ‘ότι φαίνεται ο Brad αποτελεί παρελθόν στη ζωή της Emily, η οποία είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Pete Davidson. Σύμφωνα με το Us Weekly, ο Pete και η Emily είναι ζευγάρι κάποιους μήνες τώρα και ο δεσμός τους είναι μεν στο ξεκίνημα του αλλά οι δυο τους λατρεύουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου.

Η γνωριμία φαίνεται πως έγινε μέσω κοινών φίλων και πηγή από το περιβάλλον της Ratajkowski τόνισε πως o Pete κάνει την Kim να γελάει κι εκείνος λατρεύει το πόσο έξυπνη είναι εκείνη.

Pete o καρδιοκατακτητής του Hollywood

Το πώς έληξε το ειδύλλιο ανάμεσα στον Brad και την Emily κανείς δεν το γνωρίζει, παρότι πηγές της Page Six επέμεναν και τον Σεπτέμβριο πως δεν μιλάμε για έναν κανονικό δεσμό. Από την μεριά του και μετά τον χωρισμό από την Kim Kardashian, ο Pete κράτησε χαμηλό προφίλ και η Kim είχε τονίσει πως θα παραμείνει φίλη με τον κωμικό μιας και η αιτία του χωρισμού ήταν τα διαφορετικά τους προγράμματα που δεν τους επέτρεψαν να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους.

Ο Pete έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε σούπερ γόη του Hollywood, μιας και μετά τον αρραβώνα με την Ariana Grande το 2018, έχει συνδεθεί με celebs όπως η Kate Beckinsale, η Kaia Gerber και η Phoebe Dynevor.

https://www.instagram.com/p/CkREDOUuclz

Πάντως, πέρα από τα ερωτικά της μπλεξίματα, προτεραιότητα της 31χρονη Emily, παραμένει ο γιος της.

Ο Sylvester Apollo είναι ο πιο σημαντικός άντρας στη ζωή της Emily η οποία είχε μιλήσει στο περιοδικό Elle USA για την εμπειρία του τοκετού και τη μητρότητας:

«Ήθελα κοριτσάκι, αρχικά, αλλά όταν έμαθα ότι θα κάνω γιο, ανακουφίστηκα. Επειδή πιστεύω ότι θα εξέφραζε τη σεξουαλικότητά της πολύ νωρίς, πριν ακόμη μπει στην εφηβεία και καταλάβει τι γίνεται, ίσως το αντιμετωπίσω αργότερα βέβαια, γιατί θέλω περισσότερα παιδιά.

Είναι ένα θέμα που θίγω και στο βιβλίο: Από παιδί, γίνεσαι αντικείμενο του σεξ και μετά μητέρα. Αλλά ο τοκετός ήταν μία από τις πιο δυνατές σωματικές εμπειρίες. Το ότι ήμουν σε ένα δωμάτιο και εμπιστευόμουν το σώμα μου παρότι υπήρχε κόσμος γύρω μου που έλεγε το γνώριζε καλύτερα από εμένα ή είχε δικαίωμα να μιλήσει, με επηρέασε βαθιά».