Παρέλαση επωνύμων στον Νίκο Βέρτη

Παρέλαση επωνύμων στον Νίκο Βέρτη

Ο Νίκος Βέρτης σε λιγότερο απο ένα μήνα ολοκληρώνει τις πετυχημένες εμφανίσεις του στο FANTASIA και οι επώνυμοι φίλοι του σπεύδουν να τον χειροκροτήσουν και να διασκεδάσουν μαζί του.

Οι Σοφία Βογιατζάκη, Πατρίτσια Περιστέρη, Γιώργος Σαμπάνης, Τζούλι Μασίνο αλλά και οι αθλητές Σωτήρης Κυργιάκος και Άγγελος Μπασινάς βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο νυχτερινό κέντρο και αποθέωσαν τον νεαρό καλλιτέχνη.

Απο τον Δεκέμβριο θα εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη και ο δίσκος του έχει μια μεγάλη εμπορική επιτυχία με πολλά απο τα κομμάτια του να είναι στο τοp 5 των ραδιοφώνων. Ο Νίκος Βέρτης πριν λίγες εβδομάδες βρέθηκε μάλιστα στην Βουλγαρία όπου και οπτικοποίησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού " Δε με σκέφτεσαι" όπου έχει αγαπηθεί απο το κοινό. Μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου, την Χριστίνα Παπαδάκη και τα υπόλοιπα παιδιά του σχήματος είναι στην παραλιακή μαζί με τον Πάνο Κιάμο και τον Γιώργο Μαζωνάκη παραμένοντας σημείο αναφοράς στη νυχτερινή διασκέδαση και, παρά τον πόλεμο που δέχτηκε απο μερίδα του τύπου, διαψεύδοντας ότι οι εμφανίσεις του ήταν απλά μέτριες απο προσέλευση κοινού.