Χρήστος Χολίδης : "Σκίζει στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει ευτυχισμένος"

Χρήστος Χολίδης : "Σκίζει στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει ευτυχισμένος"

Ύστερα από πέντε χρόνια ανέβηκε και πάλι στην συμπρωτεύουσα και βιώνει την πιο ώριμη επαγγελματική του περίοδο. Με νέο τραγούδι που σημειώνει επιτυχία στα ραδιόφωνα σαρώνει στο THEAMA LIVE MUSIC. 

Στην πρεμιέρα του είχε έναν λόγο παραπάνω για να είναι χαρούμενος μιας και η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε εκεί να τον χειροκροτήσει. Εκεί βέβαια και η Δούκισσα Νομικού η οποία πολύ διακριτικά σιγοτραγουδούσε τα κομμάτια του και δεν κρύβει πλέον πόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη είναι στο πλάι του.

Ο νεαρός καλλιτέχνης στην συμπρωτεύουσα κατάφερε μετά απο δύο εβδομάδες να γεμίζει με 1000 καθημερινά ένα μαγαζί που στήθηκε απο την αρχή για εκείνον. Αδυνατισμένος και με ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι και τα Χριστούγεννα μαζί με νέα παιδιά δίπλα του να χαρίζει λαικές νότες. Παράλληλα στον ελεύθερο χρόνο του παίζει μπάσκετ και γυμνάζεται. Η προσωπική του ζωή μπορεί να έχει γίνει στόχος όλο το καλοκαίρι απο τα life style περιοδικά αλλά το χειρίστηκε με διακριτικό τρόπο και πριν λίγο διάστημα μέσα απο συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι περνάει πολύ όμορφα στο πλάι της Δούκισσας.