«Θέλουμε αυτό που έχουν», είπε το Twitter για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά στο J2Us

Πατούλια Κατερίνα
«Θέλουμε αυτό που έχουν», είπε το Twitter για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά στο J2Us

«Ομορφαίνεις τη ζωή μου», τραγούδησε ο Διονύσης στην Καίτη στο Live party του στη διάρκεια του Just the Two of Us στον Alpha και το Twitter προσκύνησε τον μεγάλο αυτό έρωτα.

«Να βρείτε στη ζωή σας έναν Διονύση», «Και τι ζητάμε κάποια να μας κοιτάζει όπως η Καίτη τον Διονύση». Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το πάρτι που έγινε το J2Us στον Alpha με τον Διονύση Σχοινά να τα σπάει επί σκηνής όσο η Καίτη τον καμάρωνε από τη θέση του κριτή.

O Διονύσης ανέλαβε και ρόλο κριτή στο Live αυτό του Just αλλά ανέλαβε μετά τα μεσάνυχτα και τον ρόλο του ψυχαγωγού και μπορεί η Καίτη να ήταν κρυωμένη αλλά ο Διονύσης την παρέσυρε στη σκηνή για ένα και μόνο ντουέτο.

«Ως ζευγάρι, έχουμε υπομονή μεταξύ μας. Ξέρουμε μεταξύ μας μέχρι που θα φτάσει η ένταση της φωνής μας, μαλώνουμε πάρα πολύ ευγενικά με την Καίτη. Ποτέ δεν λέμε μεταξύ μας άσχημες κουβέντες, τις οποίες μετά δεν μπορούμε να διαγράψουμε. Επίσης είναι βλακεία να μαλώνεις με τον άνθρωπο που αγαπάς, δεν έχω κάτι χειρότερο. Εγώ ήμουν πάντα πιο υπομονετικός από την Καίτη σε πολλά πράγματα. Γενικά πιστεύω ότι εμείς οι άντρες είμαστε πιο υπομονετικοί από εσάς τις γυναίκες», είχε πει στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου ο Διονύσης πριν μερικές ημέρες και λίγο πριν την πρεμιέρα του στο Box.

dionisis.JPG

To Twitter πάντως δόξασε την μεγάλη αυτή αγάπη με μηνύματα αποθέωσης.

Στιγμές παραμονής Πρωτοχρονιάς 1996:

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ρούλας, Καίτη και Διονύσης πήγαν να υποδεχθούν το 1997 και έφυγαν με βέρες. Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο τραγουδιστής έβγαλε από την τσέπη του το δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση γάμου που έμεινε στην ιστορία.

«Τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς τελικά;», είπε ο Σχοινάς με την Καίτη να μένει άφωνη
και να φωνάζει «είσαι τρελός;».

«Το έκανα, δεν το πιστεύω. Δεν το ήξερε κανείς, ούτε ο αδερφός μου, που ήταν κολλητός μου, κανένας. Το ήξερε μόνο ένας βοηθός της Ρούλας Κορομηλά» αποκάλυψε ο Διονύσης Σχοινάς μόλις πέρσι μιλώντας στον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη θρυλική εκείνη πρόταση.

Διονύσης Σχοινάς: «Με την Καίτη μαλώνουμε πάντα...ευγενικά. Ποτέ δεν λέμε άσχημες λέξεις μεταξύ μας»