Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε στα καλλιστεία αλλά οι fans έβγαλαν εκείνη νικήτρια & αυτός είναι ο λόγος

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε στα καλλιστεία αλλά οι fans έβγαλαν εκείνη νικήτρια & αυτός είναι ο λόγος
Instagram

Ακολούθησαν οι Σοφία Χαρμαντά και Χριστιάνα Μπέτα, κατά τους χρήστες των social media. 

Ο διαγωνισμός ομορφιάς Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς - Μις Γιανγκ, είναι ο μακροβιότερος διαγωνισμός καλλιστείων στην Ελλάδα. Οι νικήτριες του διαγωνισμού κάθε χρόνο εκπροσωπούν την Ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς Μις Υφήλιος, Μις Κόσμος, Miss International και Μις Ευρώπη. Από το 1990 έως το 2010, την προβολή των καλλιστείων είχε αναλάβει ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1. Έκτοτε, ο θεσμός προβάλλεται -κυρίως- μέσω ίντερνετ με αποτέλεσμα κάποιοι να μη γνωρίζουν πως εξακολουθεί να διεξάγεται.

Πράγματι, όχι μόνο εξακολουθεί να διεξάγεται αλλά σιγά σιγά φαίνεται πως κερδίζει έδαφος. Ο φετινός διαγωνισμός με CEO τον Πάνο Ζήνα -ο οποίος και υπέγραψε τις δημιουργίες, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (20/11) στο Teatro και θύμιζε κάτι από τη δεκαετία του ΄90 ως προς τη λάμψη.

Παρουσιάστρια ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η 7μελής κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά, το μοντέλο των 90’ς Ιωάννα Σουλιώτη, την Κατερίνα Στικούδη, τη Σάσα Σταμάτη, τον φωτογράφο Γιώργο Μεστούση, τη Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου και την χορογράφο Γκαλένα Βελίκοβα.

https://www.instagram.com/p/ClMYIVpjLxz

Η οικοδέσποινα της βραδιάς Σταματίνα Τσιμτσιλή, φόρεσε δύο διαφορετικά looks. Ένα ημιδιάφανο, maxi gown σε silver απόχρωση και ένα σύνολο με maxi φούστα και crop top, με εντυπωσιακό σκίσιμο σε bronze/gold απόχρωση. Και τα δύο αυτά items ήταν γεμάτα παγέτες και κεντημένους κρυστάλλους. Οι εμφανίσεις της κατά τους θαυμαστές της και κατά τους λάτρεις του θεσμού την κατέταξαν πρώτη, καθώς όπως είπαν αυτή ήταν το νούμερο ένα θέμα συζήτησης την επόμενη ημέρα και όχι οι διαγωνιζόμενες.

Την παράσταση έκλεψε και η κόρη της Νατάσας θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, με το total black look της.

dddd.png

Το γνωστό μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, ως μέλος της επιτροπής, ήταν εξίσου εντυπωσιακή με ένα maxi, sheer φόρεμα στην απόχρωση του σάπιου μήλου, με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti και tiered style.

1669022269241-279341751-Untitled.png

Τέλος, τα φλας έκλεψε και η Σάσα Σταμάτη με ένα 60s mini φόρεμα με γαλάζιες και ροζ παγιέτες από τη Celia Kritharioti, που συνδύασε με ασημί μπότες και matching τσαντάκι.

1669022763020-779587501-Untitled.png

Η Σαμάνθα του Big Brother είναι η φετινή Σταρ Ελλάς!

https://www.instagram.com/p/ClOC9EPD_oH

Για την ιστορία, νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς ήταν η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η 19χρονη που γνωρίσαμε μέσα από το «Big Brother».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 19χρονη κερδίζει τίτλο ομορφιάς. Εκτός από τον φετινό τίτλο της Σταρ Ελλάς, έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Την είχαμε επίσης, γνωρίσει από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του «Big Brother», που προβλήθηκε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ.

https://www.instagram.com/p/CjOKtD4seLa

«Έζησα το μεγάλο όνειρο στα Καλλιστεία»

«Θέλω να σας πως ότι χθες έζησα το μεγάλο όνειρο. Έγινα παρουσιάστρια των καλλιστείων. Εκεί αναδείχθηκε η Star, Miss Hellas και Miss Young» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα στην έναρξη του «Happy Day».

«Τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα, πολύ νέα, με μικρή ή και καθόλου εμπειρία στον χώρο της μόδας κι αυτό τις κάνει ακόμα πιο ξεχωριστές».