Γιατί αυτές οι Ελληνίδες στόλισαν από Νοέμβριο & ποια έκανε τον καλύτερο χριστουγεννιάτικο στολισμό;

Γιατί αυτές οι Ελληνίδες στόλισαν από Νοέμβριο & ποια έκανε τον καλύτερο χριστουγεννιάτικο στολισμό;

Σε αυτά τα σπίτια, τον στολισμό επιμελήθηκαν τα παιδιά. 

it's christmas baby! Καθώς ο Νοέμβριος φτάνει προς το τέλος του, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανάρτησαν πριν από λίγες ώρες την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη κάρτα με την οποία εύχονται καλές γιορτές και δείχνουν τον στολισμό του σπιτιού τους. Την παράσταση και αυτή τη χρονιά κλέβουν οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα, που από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν φαίνεται πως- έχουν ήδη ενθουσιαστεί- όπως όλα τα παιδάκια.

Από τις πρώτες που στολίσανε φέτος και η Δούκισσα Νομικού μαζί με τα παιδιά της Σάββα και Αναστασία. Η περήφανη μαμά και παρουσιάστρια, ανεβάζοντας ένα βίντεο αλλά και στόρι στο Instagram της πόζαρε μπροστά από το δέντρο μεταφέροντάς μας χριστουγεννιάτικα vibes από τις αρχές Νοεμβρίου.

Τα Χριστούγεννα του 2022 είναι ιδιαίτερα και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία τα γιορτάζει στο νέο της σπίτι με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί και το πρώτο του μωράκι κι έτσι η ατμόσφαιρα του χριστουγεννιάτικου στολισμού είναι για εκείνους φέτος ακόμα πιο ζεστή.

Στο σπίτι του Γιάννη Βαρδή & της Νατάσας Σκαφίδα «μυρίζει» ήδη Χριστούγεννα

«Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να στολίσεις», είπε η Χριστίνα Κοντοβά πριν από δύο εβδομάδες, την ώρα που φωτογράφισε τη μονάκριβη κόρη της Ada να στολίζει. Η γνωστή σχεδιάστρια, περνάει θα περάσει τα δεύτερα Χριστούγεννα με το πανέμορφο κοριτσάκι της.

Φαίνεται πως κάποιοι celebrities στολίζουν όσο πιο νωρίς μπορούνε κάθε χρονιά και φανταζόμαστε πως αυτό είναι κατόπιν αιτήματος των παιδιών. Σε αυτό το άρθρο που έχει ως κοινό αυτό το παιδικό αίτημα, εξαίρεση αποτελεί η Κωνσταντίνα που μπορεί να μην έχει γεννήσει ακόμα, ωστόσο λόγω κύησης μπήκε από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Ένα ακόμα κοινό που έχουν οι Ελληνίδες celebrities είναι πως ο στολισμός φέρει την υπογραφή των παιδιών.

Χριστίνα Μπόμπα

«Φέτος τον στολισμό τον επιμελήθηκαν τα πιο γλυκά πλάσματα, η Αριάνα και η Φιλίππα!!!»

https://www.instagram.com/p/ClOsXyMKBMd

Δούκισσα Νομικού

«Στολίσαμεεεε🎄🎈❤️ Και του χρόνου με υγεία».

https://www.instagram.com/p/Ckn6G5Ug_B1

Σίσσυ Χρηστίδου

«Και του χρόνου ρε παιδιά! Μεγάλο φιλί στον νονό μας γιατί μόνο αυτός ξεμπλέκει με τόση χάρη τα λαμπάκια!».

https://www.instagram.com/p/ClHQrUxIyMY

Μπέττυ Μαγγίρα

Σε σχετικό στόρι που ανέβασε στο Instagram της η Μπέττυ Μαγγίρα, είδαμε τις δύο κόρες της Καλλινίκη και Αντριάνα να ποζάρουν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο φορώντας χριστουγεννιάτικες πιτζάμες, γυαλιά και στέκες στα μαλλιά.

7e352cd6-mpetty-maggira-kores-(1).jpg

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πριν από περίπου μία εβδομάδα η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τόσο το δέντρο με τα λευκά στολίδια όσο και το τζάκι, στο οποίο τοποθέτησε μικρούς Άγιους Βασίληδες και χριστουγεννιάτικες κάλτσες.

6373930e8172e.jpg

Γιάννης Βαρδής

Ανάμεσα σε αυτούς που στόλισαν το σπίτι τους από νωρίς ήταν ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του, Νατάσα Σκαφίδα. Τόσο ο γνωστός τραγουδιστής μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram όσο και η σύζυγός του ανέβασαν φωτογραφίες με τα δυο τους παιδιά κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

315631666_210321531394621_6304536096152820422_n.jpg

Χριστίνα Κοντοβά

«Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να στολίσεις», είπε η Χριστίνα Κοντοβά πριν από δύο εβδομάδες, την ώρα που φωτογράφισε τη μονάκριβη κόρη της Ada να στολίζει.

https://www.instagram.com/p/CkoKQo8LnjP

Ποιος χριστουγεννιάτικες στολισμός σού άρεσε περισσότερο σύμφωνα με τα πλάνα που είδες;