Η διπλή γιορτή της Μαρίας Ηλιάκη και άλλες 5 φορές που μας έδειξε την λατρεία στην κόρη της

Κατερίνα Μπούσιου

Τα δύο πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της γιορτάζουν και η Μαρία Ηλιάκη έκανε την πιο συγκινητική αφιέρωση. 

Η Μαρία Ηλιάκη, η οποία πια έχει μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη, δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη σήμερα. Οι δύο πιο σημαντικοί άνθρωποι της ζωής της, εκείνοι που δίνουν φως στην κάθε της μέρα γιορτάζουν και γιορτάζει όλος της ο κόσμος. Το λέει ξεκάθαρα στην ξεχωριστή αφιέρωση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram. Η ζωή της Μαρίας άλλαξε θεαματικά τα τελευταία χρόνια και το δείχνει σε κάθε της ανάρτηση, ανάμεσα στις τρυφερές φωτογραφίες με τον Στέλιο της και την Κατερίνα της.

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη»

Με τους στίχους από ένα ρετρό all time classic τραγούδι της Πόπης Αστεριάδη, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να μας μεταφέρει τα συναισθήματά της. «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη» όπως γράφει στην λεζάντα της φωτογραφίας της, από την εποχή που ήταν έγκυος στην Κατερινούλα της και έχοντας στην αγκαλιά της τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη.

Σήμερα λοιπόν γιορτάζει η 1,5 ετών κόρη της ενώ πριν από μία μέρα είχε γενέθλια ο Στέλιος της. Και αυτή την διπλή γιορτή φέτος, την γιορτάζουν για πρώτη φορά στο σπίτι τους στην Αθήνα. Ο γυναικολόγος στο επάγγελμα Στέλιος, μετά από 5 χρόνια αποφάσισε να αφήσει την επαγγελματική του έδρα στην Ζυρίχη και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για το νέο του επαγγελματικό βήμα, η Μαρία δεν έκρυψε την περηφάνια της πριν από λίγες ημέρες, όταν εκείνος με ανάρτησή του αποκάλυψε το νέο του επαγγελματικό βήμα: «Είμαι τόσο περήφανη για σένα, για όλα. Κυρίως για την καλοσύνη και το ήθος σου. Καλή αρχή αγάπη μου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο άνθρωποι που της έχουν κλέψει την καρδιά της και έχουν καθορίσει τη ζωή της, γίνονται αναφορές από εκείνη στο προφίλ της στο Instagram.

Η Μαρία μαζί με τον Στέλιο έχουν αυτοχαρακτηριστεί ως γονείς «κουκουβάγιες» αφού κάθε κατόρθωμα της μικρής, αποτελεί για εκείνους ξεχωριστό γεγονός. Όπως όταν το καλοκαίρι, η μικρή Κατερινούλα, όχι μόνο περπάτησε αλλά κάθησε μόνη της στο πεζούλι.

Σε μία άλλη της φωτογραφία αυτοσαρκάστηκε καθώς η μόνη έννοια της είναι πια να φροντίζει την κόρη της και όχι τον εαυτό της «Η ζωή μου πια είναι ένα κλάμερ, αλλά χαλάλι σου» όπως έγραψε.

Πάντως η φωτογραφία που είναι η αγαπημένη της και συγκέντρωσε χιλιάδες likes ήταν εκείνη από τα πρώτα βήματα της μικρής κρατώντας το χέρι του μπαμπά της.

Και μετά την δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα για τον Στέλιο «Κάθε φορά που τον βλέπω λιώνω», η Μαρία μετά και την γέννηση της κόρης τους, μας έδειξε πως η ζωή της δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Απέκτησε άλλο νόημα και σκοπό. Και πια είναι και πιο χαλαρή και στις επαγγελματικές της προτεραιότητες. Τώρα η οικογένειά της έχει άλλη και την μεγαλύτερη αξία στη ζωή της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης