Η Μαρία Ηλιάκη δοκίμασε για πρώτη φορά μια από τις πιο hot τάσεις στα σχήματα νυχιών

Μαρία Ροδίτη
Η Μαρία Ηλιάκη δοκίμασε για πρώτη φορά μια από τις πιο hot τάσεις στα σχήματα νυχιών

Με διάθεση για αλλαγή η Μαρία Ηλιάκη επισκέφθηκε τη nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου, και υιοθέτησε το πιο chic μανικιούρ.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι beauty icon και το έχουμε πει πολλές φορές. Και το έχουμε αιτιολογήσει. Βλέπεις, η δημοσιογράφος δεν κάνει ακρότητες στο μακιγιάζ, ούτε παράταιρες επιλογές. Είναι minimal chic και αυτό ισχύει επίσης για τα μαλλιά, το χρώμα και το κούρεμά της, όσο και για τα νύχια.

Και σε αυτό το τελευταίο θα σταθώ σήμερα. Η Μαρία επιλέγει συνήθως clean μανικιούρ, προτιμά τη μονοχρωμία και δεν είναι fan των περίτεχνων σχεδίων. Και για ακόμη μια φορά το απέδειξε στην επίσκεψή της στη nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου. Τι μανικιούρ έκανε, λοιπόν, η δημοσιογράφος; Επέλεξε ένα super elegant nude βερνίκι, αλλά δοκίμασε για πρώτη φορά ένα διαφορετικό μήκος και σχήμα.

Το nail art της Μαρίας Ηλιάκη είναι τέλειο για να υποδεχθείς το φθινόπωρο

Το μανικιούρ της Μαρίας Ηλιάκη και η αλλαγή

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε μέσα από Insta Story το νέο της μανικιούρ και, όπως θα δεις παρακάτω, είναι για ακόμη μια φορά πολύ κομψό. Η δημοσιογράφος επέλεξε τη μονοχρωμία, έκανε nude τα νύχια της, αλλά με μια διαφορά: τα νύχια της τώρα είναι πιο μακριά από κάθε άλλη φορά και έχουν διαφορετικό σχήμα.

iliaki_manikiour.jpg

Το nude μανικιούρ της Μαρίας Ηλιάκη σε αμυγδαλωτό σχήμα

Το σχήμα τους είναι αμυγδαλωτό - μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν- και το μάκρος τους μεσαίο, κάτι το οποίο η Μαρία δεν έχει ξανατολμήσει, όπως αποκαλύπτει. Γιατί αν θυμάσαι, πάντα είχε κοντά νύχια η δημοσιογράφος. Εσένα, πώς σου φαίνεται; Εμάς, πάντως, μας αρέσει πολύ.

Τα nude nails είναι must κάθε εποχή

Και επειδή αγαπάμε Μαρία και συμφωνούμε απόλυτα με τις nail επιλογές της, αποφασίσαμε να σου δώσεις κι άλλο inspo για το επόμενο μανικιούρ σου. Φυσικά, σε nude αποχρώσεις που κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας και κάθε σχήμα ή μάκρος νυχιών. Άσε που είναι ιδανικά για όλες τις εποχές.

Scroll στην gallery, λοιπόν, και βρες 5 nude nail art για να είσαι πανέτοιμη στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου.