Η Μαρία Ηλιάκη είπε την πιο σωστή κουβέντα για το κέντρο της Αθήνας

Νατάσσα Σχοινά
Η Μαρία Ηλιάκη είπε την πιο σωστή κουβέντα για το κέντρο της Αθήνας

Η παρουσιάστρια είπε μία ατάκα που θα σε κάνει να ταυτιστείς απόλυτα.

Ας κάνουμε λίγο εικόνα ένα σενάριο. Χτυπάει το ξυπνητήρι το πρωί. Ξυπνάς και ετοιμάζεσαι για να μπεις στο αυτοκίνητο και να πας στη δουλειά. Δυστυχώς, πρέπει να φτάσεις ή να περάσεις από το κέντρο της Αθήνας, κάτι που αδιαμφισβήτητα σημαίνει ότι θα «κολλήσεις» στην κίνηση. Γιατί, απ’ ό,τι έχουμε δει, το μποτιλιάρισμα δεν εξαφανίζεται ποτέ. Μα ποτέ.

Η ατάκα της Μαρίας Ηλιάκη για το κέντρο της Αθήνας

Η Μαρία Ηλιάκη, λοιπόν, αρκετές φορές έχει κάνει story μέσα από το αυτοκίνητό της την ώρα που μετακινείται μέσα στην Αθήνα και έχει εκφράσει πολλάκις τα παράπονά της για την κίνηση στους δρόμους. Αυτό που δήλωσε χτες, Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ωστόσο, είναι η πιο σωστή ατάκα για το κέντρο της Αθήνας, μία ατάκα που έχουμε πει τουλάχιστον μία φορά, αν όχι τόσες που έχουμε χάσει πια το μέτρημα.

maria_iliaki_ataka_gia_kentro_athinas.jpg

«Η κατάσταση στο κέντρο πια δεν παλεύεται», έγραψε η 44χρονη παρουσιάστρια και μαμά της ενός έτους Κατερίνας. Και κάπως μίλησε στην ψυχή μας.

Σίγουρα το κέντρο της Αθήνας πάντα είχε κίνηση και δεν είναι παράλογο, αφού αποτελεί το μέρος στο οποίο ανατρέχει καθημερινά ο περισσότερος κόσμος. Ή αν μη τι άλλο κάποια στιγμή περνάει για να πάει σε κάποια άλλη περιοχή. Ωστόσο, πραγματικά το τελευταίο διάστημα είναι λες και τα αυτοκίνητα είναι περισσότερα από ποτέ. Έχει κίνηση μέχρι και σε σημεία που δεν είχε άλλοτε, προκαλώντας μας έναν καθημερινό πονοκέφαλο και χαλώντας μας τη διάθεση.

Η ανάρτηση που έκανε με χιούμορ η Ηλιάκη:

https://www.instagram.com/p/CkI9Pw8IuL0

Το αίτημα της παρουσιάστριας

Μετά το παράπονο για την κίνηση, η Ηλιάκη μοιράστηκε και έναν προβληματισμό με το κοινό ζητώντας να της βρουν ένα GPS που να λέει εναλλακτικές διαδρομές για να μη την πιάνει ο δακτύλιος.

«Θέλω να μου πείτε κάτι. Αν υπάρχει κάποιο GPS, κάποιος πλοηγός, που να σου λέει πώς να πας εκεί που θες να πας χωρίς να μπεις στον δακτύλιο. Γιατί αν υπάρχει αυτό, να το κατεβάσω. Θα είναι πολύ βοηθητικό. Γιατί λέω εγώ τις προάλλες ‘Σιγά μωρέ θα μπω για τόσο’. Και με γράψανε. Καλά μου κάνανε. Την πάτησα. Με γράψανε οι άνθρωποι. Τους λέω ‘Έσφαλα. Γράψτε με’. Τα πλήρωσα κιόλας. Ήθελα, λοιπόν, να μου πείτε αν υπάρχει αυτός ο πλοηγός να μου λέει αν υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές να αποφεύγω το κέντρο», είπε.