Το μωρό "τσαντάκι" της Victoria Beckham

Το μωρό "τσαντάκι" της Victoria Beckham

Η διάσημη star περιφέρει την κόρη της σαν αξεσουάρ.

Η εμμονή της διάσημης μαμάς με τις πανάκριβες Hermes τσάντες και τα ψηλοτάκουνα Christian Louboutin είναι παραπάνω από γνωστή, όπως επίσης και η σχεδόν αποστειρωμένη αισθητική της που χαρακτηρίζεται από ανέκφραστο πρόσωπο, γυμνά πόδια χειμώνα καλοκαίρι και ασφυκτικά στενά ρούχα που δίνουν την αίσθηση πως θα ξιλωθουν σε μία κίνηση.

Η Victoria Beckham όμως αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παραπέρα, προκαλώντας με τη στάση της μέχρι και το θυμό της κοινής γνώμης. Αφού προφανώς βαρέθηκε τα αμέτρητα αξεσουάρ της και την παρέα των σωματοφυλάκων της, η star αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το μόνο που δεν είχε τη δυνατότητα μέχρι τώρα, τη νεογέννητη κορούλα της. Έτσι, μερικές μόλις εβδομάδες μετά τη γέννησή της, η Harper Seven έχει επισκεφτεί όλες τις διάσημες μπουτίκ της Νέας Υόρκης, έχει παρευρεθεί στο fashion week και έχει γυρίσει όλο το Manhattan. Εάν σε όλα αυτά προσθέσετε την εικόνα μίας Victoria ντυμένης και βαμμένης στην τρίχα, να κρατά αγκαλιά το τρομαγμένο μωρό, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ισορροπήσει στις πανήψυλες πλατφόρμες της, τότε έχουμε μία εικόνα απόλυτης τρέλας που δεν αρέσει σε κανέναν να αντικρίζει.

Ας ελπίσουμε όταν βρει ελεύθερο χρόνο ο David Beckham από τις προπονήσεις του να καταφέρει να τη μαζέψει γιατί έχει γίνει γραφική!