Blast from the past: Η Jennifer Aniston και η τρανσέξουαλ

Blast from the past: Η Jennifer Aniston και η τρανσέξουαλ

Μια σπάνια φωτογραφία της διάσημης σταρ του Hollywood που λίγοι ήξεραν την ύπαρξή της. Μέχρι τώρα.

spl298072_009_1
spl314379_025

Ποιος θα φανταζόταν ποτέ πως η Jennifer Aniston θα έμοιαζε, τελικά, εκπληκτικά πολύ με τη Rachel, όπως την είχαν φανταστεί οι παραγωγοί της σειράς «Τα Φιλαράκια», σε νεαρή ηλικία;

Κι όμως, η ξανθιά, γοητευτική και σέξι ηθοποιός, είχε κάποτε μακριά, φουντωτά μαλλιά σε σκούρο χρώμα, «μαγουλάκια», «πιασίματα» και μια εντελώς διαφορετική μύτη. Όλα αυτά, πίσω στο 1987, όταν η Jennifer Aniston πήγαινε ακόμα στο λύκειο, και πιο συγκεκριμένα στο New York's High School of Performing Arts.

Και αν ξέρατε ήδη πως έδειχνε τότε η Aniston, σίγουρα δεν ξέρατε με ποιον διάσημο φοιτούσε στο ίδιο σχολείο. Ποιον, ποια, είναι λίγο σχετική η σωστή χρήση της αντωνυμίας σε αυτή τη περίπτωση.

Η Jennifer, λοιπόν, πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον γιο της Cher, Chaz Bono, ο οποίος όμως τότε ήταν ακόμα κορίτσι και είχε το όνομα Chastity. Στη φωτογραφία απεικονίζεται μαζί με την Aniston στα αποδυτήρια του σχολείου, όταν μπορούσε να μπαίνει ακόμα σε αυτά των γυναικών.

Η Jennifer πλέον είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες και γοητευτικές ηθοποιούς του Hollywood, ενώ η Chastity έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου, μετονομάστηκε σε Chaz Bono και σήμερα είναι διαγωνιζόμενος στο αμερικάνικο Dancing With The Stars.