Το «τρίτο» πρόσωπο στην σχέση της Δέσποινας Βανδή - Τα εντυπωσιακά πλάνα

Το «τρίτο» πρόσωπο στην σχέση της Δέσποινας Βανδή - Τα εντυπωσιακά πλάνα

Οι ερωτικές σκηνές με τον Χρήστο Μάστορα και η... απιστία της Δέσποινας. 

Η Δέσποινα Βανδή διανύει φέτος ίσως μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Επαγγελματικά, μα κυρίως προσωπικά. Αλλά συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις επιλογές της. Αυτή τη φορά τόλμησε κάτι που δεν έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Έστω και αν στη ζωή της μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο για να την αλλάξει. Τα πλάνα είναι εντυπωσιακά.

https://www.instagram.com/p/ClJzNyGAuHs

Ο εραστής της Δέσποινας

Με τον Χρήστο Μάστορα και τις Μέλισσες, η Δέσποινα συνεργάζεται φέτος στο «Έναστρον» σε μία συνεργασία η οποία μέχρι στιγμής την έχει ενθουσιάσει.

Οι τηγανητές πατάτες, η Μαρία Καβογιάννη και η προδοσία - Η Δέσποινα Βανδή έκανε αποκαλύψεις

Το είχε γράψει άλλωστε και η ίδια μετά την πρεμιέρα της και τις δύο πρώτες εμφανίσεις τους: «Αυτό που ζήσαμε στο «Έναστρον» δύο μέρες δεν μπορεί να ειπωθεί έτσι απλά.
Ήταν παραπάνω από μεθυστικό. Σας ευχαριστώ. Τόσα χρόνια μετά και η σχέση που μας ενώνει ολοένα και μεγαλώνει και δυναμώνει και δημιουργεί δονήσεις απερίγραπτες. Είμαι επίσης τόσο χαρούμενη που συναντηθήκαμε επι σκηνής πια με τον @xmastoras και τις @melisses_official Δεν είναι απλώς ταλαντούχοι αλλά και υπέροχα παιδιά που έχουν μπει στην καρδιά μου. Σας λατρεύω».

https://www.instagram.com/p/ClfxkGMs5mc

Στην καρδιά της Δέσποινας, ο Χρήστος Μάστορας μπήκε και με έναν διαφορετικό τρόπο. Ως εραστής της. Κάνοντας μία εμφάνιση - έκπληξη στο νέο του video clip για το τραγούδι «Crayon» (από την Panik Records) την βλέπουμε σε καυτές ερωτικές σκηνές μαζί του. Παίζει τον ρόλο μίας συζύγου που μάλλον ο γάμος της βρίσκεται σε αδιέξοδο και ο Χρήστος είναι ο άνθρωπος με τον οποίο τον απατά. Στο μεγαλύτερο μέρος του video clip εμφανίζεται η φιγούρα της και το πρόσωπό της μας αποκαλύπτεται στο τέλος. Όπου έχουμε και... φιλί με τον Χρήστο.

Η Δέσποινα Βανδή τα τελευταία χρόνια έχει τολμήσει αλλαγές και εκπλήξεις στην καριέρα της, τόσο με την εμφάνισή της στο θέατρο, όσο και με τις επιλογές της στην τηλεόραση. Η ίδια αιτιολόγησε στην πρόσφατη συνέντευξη της στην Μαρία Μπακοδήμου την δυνατότητα να πειραματίζεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα εκτός από το τραγούδι, λέγοντας πως τώρα έχει την πολυτέλεια του χρόνου να το κάνει, επειδή τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει.

Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όταν τα παιδιά είναι μικρότερα και σε ηλικίες που χρειάζεται να εστιάσεις όλη σου την προσοχή και την φροντίδα σου πάνω τους, εκεί το ζόρι είναι πολύ μεγαλύτερο. Τώρα έχω το χρόνο να κάνω διάφορα πράγματα».