Στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έκρυβε τον έρωτά του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έκρυβε τον έρωτά του

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το παρών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η αγαπημένη του μαζί με τις Μέλισσες.

Βραδιά πρεμιέρας ήταν η χθεσινή (25/11) για την Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξεκίνησε τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και τις Μέλισσες. Πληθώρα κόσμου τους τίμησε με την παρουσία του και οι καλλιτέχνες έδειχναν να απολαμβάνουν στο έπακρο την επιστροφή τους στην πίστα.

https://www.instagram.com/p/ClaTHivKUHs

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στα πρώτα τραπέζια για την αγαπημένη του

Από το πλευρό της μια τέτοια βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο αγαπημένος της, Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός φροντίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της συντρόφου του και να τη στηρίζει έμπρακτα σε κάθε της βήμα. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να βρίσκεται στα παρασκήνια του J2US μιας και η τραγουδίστρια βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show.

Πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης πόσταρε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας από το πλατό σε Instagram-story, μαζί με μια καρδιά. Πριν λίγες ώρες ο ηθοποιός έδωσε το παρών στον Ταύρο μαζί με τον καλό του φίλο, Μανόλη Κονταρό για να απολαύσει την πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή.

Σε Instagram-story που δημοσίευσε η Elizabeth Elechi, βλέπουμε τον ηθοποιό να χορεύει και να τραγουδά μια από τις επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή, αποθεώνοντάς την από τα πρώτα τραπέζια.

Η Δέσποινα Βανδή εξηγεί τι συνέβη λίγο πριν το διαζύγιό της - Η θλίψη και η ψυχοθεραπεία

Η τρυφερή ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Πριν λίγες ημέρες ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγαπημένης του από το live του J2US σε Instagram-story και έβαλε μια κόκκινη καρδιά, θέλοντας να δείξει πόσο πολύ του άρεσε η εμφάνισή της.

vandi3.jpg

Πηγή κεντρικής: vesp1navandi