Ο Charlie Sheen είδε το φως στο τούνελ

Ο Charlie Sheen είδε το φως στο τούνελ

Και χιλιάδες θαυμαστές του που είχαν αρχίσει να ανησυχούν για τη ζωή του, αναφώνησαν «αμήν».

Έδωσε στη φράση «πιάνω πάτο» νέο νόημα, βαθύτερο και έτη φωτός μπροστά, έχασε κάθε αξιοπρέπεια καθώς και τον σεβασμό σχεδόν κάθε νοήμον ανθρώπου που παρακολουθούσε τη πορεία του, αλλά φαίνεται πως, επιτέλους, ο Charlie Sheen ξύπνησε από το «κώμα ηλιθιότητας» στο οποίο είχε πέσει από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του «Two and a Half Men» ήταν κάποτε ο πιο ακριβοπληρωμένος άνθρωπος στη τηλεόραση, μέχρι που ήρθαν τα ναρκωτικά, οι κρίσεις μεγαλομανίας, ματαιοδοξίας και ανυπέρβλητου εγωισμού, οι πρώην πορνοστάρ και νυν γυναίκες του (μέχρι που τον άφησαν και οι δύο), οι ανεκδιήγητες εμφανίσεις του σε όλη την Αμερική στα πλαίσια της επίσης ανεκδιήγητης περιοδείας του και όλα τα παρελκόμενα αυτών. Έτσι, κέρδισε με το σπαθί του την ομόφωνη απομάκρυνσή του από το «Two and a Half Men» και την αντικατάστασή του από τον Ashton Kutcher.

Έξι μήνες μετά, ο Charlie Sheen φαίνεται πιο νηφάλιος, υγιής, φυσιολογικός και, για να είμαστε ειλικρινείς, πιο άνθρωπος, από ποτέ.

Ο παραστρατημένος ηθοποιός εμφανίστηκε στο «The Tonight Show» του Jay Leno χτες το βράδυ και δήλωσε χωρίς ντροπή πως, κι αυτός αν ήταν στη θέση των παραγωγών, θα τον απέλυε.

«Συνειδητοποίησα πως κατά βάση "έχανα" (σ.σ. αναφορά στο «winning!» που είχε ως μότο κατά τη σκοτεινή του περίοδο). Και σκέφτηκα πως θα μπορούσα να επιστρέψω- περίπου όπως κι εσύ», είπε ο Sheen αστειευόμενος, αναφερόμενος στην επιστροφή του Jay Leno στην εκπομπή του μετά από προβλήματα που είχε με την παραγωγή και προσωρινή απομάκρυνσή του.

Τουλάχιστον, τέλος καλό όλα καλά, μιας και ο Charlie μπορεί μεν να μην γυρίσει στο «Two and a Half Men», αλλά κατάφερε να πάρει τη δική του σειρά στη τηλεόραση, η οποία θα είναι βασισμένη στη ταινία «Anger Management». Η ειρωνεία είναι μια αγαπημένη αρετή στο Hollywood.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή παρακάτω.