Σήμερα θα είχε γενέθλια ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς και η Ιλένια δεν έκρυψε τη θλίψη της

Σήμερα θα είχε γενέθλια ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς και η Ιλένια δεν έκρυψε τη θλίψη της

Ilenia Williams

NDP photo agency

Το συγκινητικό μήνυμα της Ιλένιας για τον μπαμπά της στο Instagram.

Λένε πως οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάμε. Κι αυτό φαίνεται πως το γνωρίζει καλά η Ιλένια Williams που δεν ξεχνά τον μπαμπά της Ρόμπερτ.

Ο δημοφιλής μουσικός έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2022 και τέτοια ημέρα θα γιόρταζε τα 73α γενέθλιά του.

Έναν χρόνο πριν

Η Ιλένια θέλησε να κάνει ένα story από τα περσινά γενέθλια του μπαμπά της, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτές ήταν οι τελευταίες χαρούμενες ημέρες για τον πατέρα της.

ilenia1.JPG
https://www.instagram.com/p/CXEsVUDLXnD

Μιλώντας για τον μπαμπά της στον Θέμη Γεωργαντά, η Ιλένια μίλησε για τη μάχη που έδωσε:

«Μου είναι περίεργο να μιλάω για όλο αυτό. Ήταν σαν να ήμουν με κάποιον τρόπο προετοιμασμένη για αυτό. Ήμουν προετοιμασμένη.

Αισθάνομαι καμιά φορά ότι προετοιμάζεσαι σε όλη σου τη ζωή. Δεν ξέρω πώς θα μου γυρίσει, αν θα μου γυρίσει μέσα στον επόμενο καιρό.

Αλλά είναι πολύ αρχή ακόμη. Έχω την οικογένειά μου, έχω τη μητέρα μου, έχω τα αδέρφια μου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό», είπε αρχικά η 32χρονη τραγουδίστρια», είπε η Ιλένια και συμπλήρωσε.

«Δεν το περιμένεις ποτέ, αλλά το περιμένεις κιόλας. Από ένα σημείο και μετά, ξέραμε ότι η εξέλιξη θα ήταν αυτή, απλά δε θέλεις να το πιστέψεις. Κάνεις το καλύτερο που μπορείς ώστε να το ανατρέψεις και αυτό κάναμε κι εμείς. Επίσης, δεν κρατήσαμε τίποτα κρυφό από εκείνον. Θέλαμε να ξέρει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του και την κατάσταση. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ο άνθρωπος που ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Ήθελε να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας, να κάνουμε αυτά που κάναμε

«Αυτό που κρατάω και που θυμάμαι από τον μπαμπά μου είναι η αγκαλιά του. Και η πραότητα στη φωνή του».

H πρώτη αντίδραση μετά τον θάνατο

H 32χρονη Ιλένια θέλησε να πει «αντίο» στον μπαμπά της μετά τον χαμό του, δημοσιεύοντας ένα throwback video στο οποίο τραγουδούν μαζί. Η τραγουδίστρια πόσταρε ένα κοινό τους ντουέτο από το σπίτι, όπου η Ιλένια τραγουδά και ο μπαμπάς της παίζει κιθάρα και τη συνοδεύει στην ερμηνεία.

Stand by me, ήταν το τραγούδι που ερμήνευσε η Ιλένια με τον Ρόμπερτ Γούλιαμς με τη νεαρή κοπέλα να γράφει χαρακτηριστικά:

«Δεν φοβάμαι γιατί ξέρω πως είσαι ακόμα εδώ και θα είσαι για πάντα, δίπλα μου πάντα, μπαμπά μου, μπαμπά μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Γούλιαμς, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο για εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει.

Η Ιλένια μοιράζεται συγκινημένη τη συμβουλή που της έδωσε ο μπαμπάς της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς