Η Ιλένια μοιράζεται συγκινημένη τη συμβουλή που της έδωσε ο μπαμπάς της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Η Ιλένια μοιράζεται συγκινημένη τη συμβουλή που της έδωσε ο μπαμπάς της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Έναν μήνα μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, η κόρη του μιλάει για εκείνον και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Πριν από έναν μήνα έχασε η Ιλένια Ουίλιαμς τον πολυαγαπημένο της μπαμπά, Ρόμπερτ Ουίλιαμς μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο και αυτή της η απώλεια βύθισε την οικογένεια και ιδίως την κόρη του σε βαθύ πένθος.

Η Ιλένια Ουίλιαμς μοιράζεται τη συμβουλή που της έδωσε ο μπαμπάς της

Η 32χρονη τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα και μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» αποκάλυψε στο κοινό τη συγκινητική συμβουλή που της έδωσε ο μπαμπάς της, δίχως να μπορεί να μείνει ασυγκίνητη.

Η Ιλένια πρώτα μίλησε για την αγάπη που έχει δεχτεί από τον κόσμο, μία αγάπη που δεν περίμενε, γιατί ο μπαμπάς της είχε αφήσει τα της δημοσιότητας εκτός σπιτιού.

«Γενικά με έχει συγκινήσει πολύ όλες αυτές τις μέρες η αγάπη του κόσμου, επειδή ο μπαμπάς μου ήταν ο μπαμπάς μου. Δεν είχα καταλάβει. Δεν το είχε αφήσει ποτέ αυτό να περάσει μέσα στο σπίτι, οπότε τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικός ήταν», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, η τραγουδίστρια απάντησε στην ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τη συμβουλή του Ρόμπερτ Ουίλιαμς που έχει κρατήσει στη ζωή της.

«Πολλά κρατάω. Μια συμβουλή του που κρατάω ήταν να κάνω αυτό που αγαπάω και, από τα τελευταία που είπαμε, να είμαστε ευτυχισμένοι», δήλωσε.

Το αντίο της Ιλένια στον μπαμπά της

H Ιλένια αποφάσισε να πει «αντίο» στον μπαμπά της, δημοσιεύοντας ένα video στο οποίο τραγουδούν μαζί. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα κοινό τους ντουέτο, όπου η τραγουδίστρια τραγουδά και ο μπαμπάς της παίζει κιθάρα και τη συνοδεύει στην ερμηνεία.

«Δεν φοβάμαι γιατί ξέρω πως είσαι ακόμα εδώ και θα είσαι για πάντα, δίπλα μου πάντα, μπαμπά μου, μπαμπά μας», έγραψε ενώ τραγουδούσε το Stand by Me.

H Ιλένια Ουίλιαμς αποχαιρετά τον μπαμπά της όπως κι εκείνος θα ήθελε: με τους δυο τους να τραγουδούν