Η January Jones έγινε επιτέλους μαμά

Η January Jones έγινε επιτέλους μαμά

Μετά από κάτι που μας είχε φανεί σαν αιώνια εγκυμοσύνη, η πρωταγωνίστρια του «Mad Men» έφερε στον κόσμο το μωρό της.

Η αλήθεια είναι πως η January Jones γέννησε απολύτως φυσιολογικά μέσα στο πλαίσιο των 9 μηνών της εγκυμοσύνης, ίσως όμως να φταίει το ότι τη βλέπαμε σχεδόν κάθε μέρα στα εξώφυλλα των online περιοδικών, καθώς, παρά τη κατάστασή της, δεν είχε αφήσει δρόμο για δρόμο του Los Angeles που να μην τον περπατήσει –και μαζί της, φυσικά, οι παπαράτσι.

Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς «Mad Men», λοιπόν, έφερε χτες στον κόσμο το μωράκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι που θα ακούει στο όνομα Xander Dane Jones. Ο εκπρόσωπος τύπου της Jones δήλωσε στους δημοσιογράφους πως «Η μαμά και το μωρό είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

Αν σας κάνει εντύπωση το γεγονός πως το μωρό έχει το επίθετο της μαμάς του και δεν έχουμε αναφέρει τον πατέρα μέχρι στιγμής, είναι γιατί πατέρας δεν υπάρχει. Δηλαδή υπάρχει, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιος είναι καθώς η ίδια η January κρατά σιγή ιχθύος σχετικά με το θέμα.

Στο παρελθόν, η Jones είχε σχέση με τον Ashton Kutcher, τον Josh Groban και πιο πρόσφατα με τον Jason Sudeikis, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που θεωρήθηκε πατέρας του παιδιού, κάτι που ο ίδιος, ωστόσο, διέψευσε αμέσως. Ο δεύτερος υποψήφιος πατέρας ήταν ο σκηνοθέτης του «X-Men: First Class», Matthew Vaughn, με τον οποίο λέγεται πως η January είχε παράνομη σχέση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, παρά το γεγονός πως ο Vaughn είναι παντρεμένος με το supermodel Claudia Schiffer. Φυσικά και αυτός αρνήθηκε κάθε σχέση με μαμά και μωρό.

Ο δημιουργός των Mad Men, Matthew Weiner, πάντως, πήρε το μέρος της πρωταγωνίστριάς του και είπε τα εξής: «Το ήθελε πάρα πολύ. Έχει μεγάλη καρδιά και έλεγε πως ήθελε να αποκτήσει παιδιά από τότε που τη γνώρισα, κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο συνηθισμένο στις γυναίκες ηθοποιούς. Πιστεύω ειλικρινά πως θα γίνει μια εκπληκτική μητέρα».