Η συμμαχία Καβογιάννη - Αλεξίου και το μυστήριο με μία εγκυμοσύνη στο φινάλε του Maestro

Κατερίνα Μπούσιου
Η συμμαχία Καβογιάννη - Αλεξίου και το μυστήριο με μία εγκυμοσύνη στο φινάλε του Maestro

Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας και ο έρωτας του Ορέστη με την Κλέλια δημιουργούν νέα μπερδέματα λίγο πριν την δολοφονία του Χαράλαμπου. 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης και η δική του ιστορία ως Μιχάλης, έχει την τιμητική του στον Maestro, στο 8ο και προτελευταίο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο γιατρός, η κρυφή σχέση του με την σύζυγο του Φάνη και μαμά της Κλέλιας, μπαίνει και εκείνος στο πλάνο των ενόχων για την δολοφονία του Χαράλαμπου, λίγο πριν το grande finale της σειράς η οποία από τις 19 Δεκεμβρίου θα προβληθεί και στο Netflix.

Τι θα συμβεί όμως με την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της συζύγου του Ορέστη και με την εμπλοκή και του Μιχάλη στη δολοφονία; Μία θηλυκή συμμαχία έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα.

https://www.instagram.com/p/Cl3f_NLI793

Ο κρυφός έρωτας και το αυτοάνοσο

Το σημερινό επεισόδιο έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση, γιατί φτάνουμε σιγά - σιγά στην κορύφωση της πλοκής. Ήδη όμως, έχουμε μία σύγχυση με όσα κάνουν οι τηλεοπτικοί ήρωες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στον Maestro. Για παράδειγμα η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας και συζύγου του Ορέστη, η οποία υπονοήθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, δημιουργεί ερωτηματικά για το αν ισχύει. Το διάστημα που έμεινε σε διάσταση το ζευγάρι είναι μεγάλο και δεν δικαιολογεί την κύηση.

Ωστόσο, θα αποτελέσει και ένα μεγάλο δίλημμα για τον Ορέστη, μόλις το μάθει. Γιατί ήδη έχει εμπλακεί στην ερωτική του περιπέτεια με την Κλέλια. Το ζευγάρι περνά ανέμελες στιγμές πριν την μεγάλη καταιγίδα που θα φέρει και έναν καθοριστικό καυγά μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CjlJZMxKgwJ

Μία νέα όμως συμμαχία θα παίξει τον ρόλο της στις εξελίξεις. Η Χάρις Αλεξίου και η Μαρία Καβογιάννη ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους μουσικούς, λίγο πριν την μαγική βραδιά του φεστιβάλ στους Παξούς. Δεν είναι τυχαία η συνεύρεση, γιατί στην συνέχεια η μία θα καλύψει την άλλη στην δολοφονία του συζύγου της Καβογιάννη.

Ο Παπακαλιάτης δίνει το απόλυτο spoiler του Μaestro ενώ το κοινό αποθέωσε τον Γιάννη Τσορτέκη

Η ιστορία του διαβητικού Μιχάλη και το αυτοάνοσο που δοκιμάζει την υγεία του, ο κρυφός έρωτας, ο χωρισμός και η επανασύνδεση με την Σοφία που έχει απαγκιστρωθεί πάνω του λόγω των δικών της προβλημάτων, ολοκληρώνουν τον κύκλο γνωριμίας με τους ήρωες του Maestro.

https://www.instagram.com/p/Cl06iIbIxI9

Για να κατανοήσουμε με ποιο τρόπο έχουν όλοι κίνητρο να θέλουν τον Χαράλαμπο νεκρό. Θα δούμε και τον Μιχάλη να παρακολουθεί στην σκηνή του φόνου. Και να συμμετέχει με τον τρόπο του στην κάλυψη του ενόχου. Ή μάλλον των ενόχων.