Ανατομία ενός εγκλήματος: Οι απειλές λίγο πριν το τέλος και η ερωτική σκηνή Χριστόφορου και Κλέλιας

Κατερίνα Μπούσιου
Ανατομία ενός εγκλήματος: Οι απειλές λίγο πριν το τέλος  και η ερωτική σκηνή Χριστόφορου και Κλέλιας

Λίγο πριν φτάσουμε στο αποκορύφωμα του Maestro με την δολοφονία του Χαράλαμπου, θα δούμε και την πρώτη ερωτική σκηνή του Ορέστη και της Κλέλιας. 

Οι τηλεοπτικοί ήρωες στον Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Ψυχικές και σωματικές, λίγο πριν την κορύφωση σε 2 επεισόδια από σήμερα με την σκηνή της δολοφονίας του πιο μισητού χαρακτήρα της σειράς. Λίγο πριν δούμε όμως το τέλος του Χαράλαμπου, θα δούμε και την πρώτη ερωτική σκηνή του Ορέστη και της Κλέλιας.

Το σασπένς στο σενάριο θα θυμίσει έντονα αστυνομική σειρά με τον τρόπο που γίνεται η δολοφονία και την συμμετοχή σχεδόν όλων των ηρώων στο έγκλημα. Σε κάποιους, αυτό θύμισε και την σειρά «Ανατομία ενός εκλήματος» σε ένα επεισόδιο της οποίας, έπαιζε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του και ο νεαρός τότε Χριστόφορος Παπακαλιάτης πραγματικά αγνώριστος.

Οι 3 απειλές του Χαράλαμπου

Ο τηλεοπτικός σύζυγος της Μαρίας Καβογιάννη , προκαλεί τρεις φορές την τύχη του. Κάνει μία ευθεία απειλή προς το γιο του πως θα σκοτώσει τον φίλο του και γιο του Φάνη, ενώ τολμά να προειδοποιήσει σε πολύ έντονο ύφος τον maestro Ορέστη, να φύγει από το νησί. Η τρίτη έμμεση απειλή είναι εκείνη που μας κάνει μεγαλύτερη εντύπωση, καθώς στρέφεται κατά της Χάρις Αλεξίου, η οποία ετοιμάζεται να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο στους Παξούς. Η ατάκα της «Πώς σε αντέχεις»; λίγο πριν τον διώξει από το μαγαζί της, τον εξοργίζει.

Το σημερινό επεισόδιο είναι εστιασμένο σε εκείνον. Για να μας δείξει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πως όλοι οι ήρωές του, έχουν κίνητρο και αφορμή για την δολοφονία του, με την οποία σφραγίζεται και ο πρώτος κύκλος της σειράς. Επιμένουμε και επιμένουν και οι χρήστες στα social media πως όλοι θα είναι τελικά συνένοχοι και όλοι θα καλύψουν τον φόνο.

Περιμένουμε όμως με αγωνία το επόμενο επεισόδιο το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον Αντίνοο Αλμπάνη. Γιατί υποψιαζόμαστε πως έχει πιο ενεργή συμμετοχή σε αυτή τη δολοφονία. Ο Παπακαλιάτης στο τέλος του κάθε επεισοδίου μας δίνει ένα μικρό ακόμη στοιχείο του παζλ του τηλεοπτικού του επίλογου.

https://www.instagram.com/p/ClOlIrpI_qs

Ανάμεσα στο αναμενόμενο έγκλημα, έχουμε και την άνθιση ενός κρυφού έρωτα. Ο Ορέστης δεν μπορεί να αντισταθεί στην Κλέλια και θα έχουμε την πρώτη ερωτική σκηνή τους. Μένει όμως σα σκιά σε αυτό το ειδύλλιο, η σύζυγος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη σειρά, η Αλεξάνδρα την οποία υποδύεται η Στεφανία Γουλιώτη.

Αυτός είναι ο λόγος που έκοψε τα πλούσια μακριά μαλλιά της η Κλέλια Ανδριολάτου

Δεν θέλει να τον εγκαταλείψει και δεν εγκαταλείπει και την προσπάθεια για την επανένωσή τους. Μάταιο φυσικά.

Κάποιοι από τους fans της σειράς, λίγο πριν η αστυνομική - δραματική πλοκή κορυφωθεί, θυμήθηκαν και την εμφάνιση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε ένα επεισόδιο της σειράς «Ανατομία ενός εγκλήματος» το 1993, με τίτλο «Κλειστό κύκλωμα». Στο πλευρό του η Σμαράγδα Καρύδη και ο Ηλίας Λογοθέτης.