Όλοι μιλάνε για τον Ορέστη Χαλκιά και λένε πως θα ξεχωρίσει στο Netflix & εκείνος μιλάει για όλους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Όλοι μιλάνε για τον Ορέστη Χαλκιά και λένε πως θα ξεχωρίσει στο Netflix & εκείνος μιλάει για όλους

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, τους γονείς του και φυσικά για τον ρόλο του Αντώνη στη σειρά «Maestro». Η γνωριμία με τον Παπακαλιάτη, ο ρόλος στη σειρά που πάει Netflix και η σχέση με την κοπέλα του.

Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της εκπομπής «Νight Out» του Μega ήταν το βράδυ της Πέμπτης (08/12) ο Ορέστης Χαλκιάς. Ο δημοφιλής ηθοποιός που υποδύεται τον Αντώνη στη σειρά «Μaestro» μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία της σειράς, τη ζωή του και την συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Πώς πήρε τον ρόλο στο Maestro

O 30χρονος ηθοποιός αποκάλυψε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη πώς ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο ίδιος είναι παιδί γνωστών ηθοποιών (Όλγα Αλεξανδροπούλου και Κώστας Χαλκιάς) και το DNA του είναι αναμφίβολα καλλιτεχνικό.

https://www.instagram.com/p/CY6ltGmoFqV

«Όλα ξεκίνησαν από ένα like στο Instagram. Η αρχή της ιστορίας. Ήμουν με τον Γιώργο Μπένο στην παραγωγή της προηγούμενης σειράς και μάλλον κάποιος πονηρός, ο Αντίνοος Αλμπάνης, έστειλε τη φωτογραφία στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη γιατί ήξερε ότι έψαχνε δύο αγόρια. Μας έκανε like και μπήκαμε να δούμε αν είναι όντως εκείνος. Μετά από καιρό μάς φώναξαν για casting», ανέφερε ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Είσαι αξεπέραστος» Το κοινό αποθέωσε Παπακαλιάτη και λάτρεψε Γουλιώτη στον Μaestro

Για τη συνεργασία του Μaestro με το Νetflix o ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του λέγοντας: «Eίναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή. Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά. Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό».

«Οι γονείς μου σε όλη τους τη ζωή μέχρι τώρα υπηρετούν την τέχνη από τη μεριά της υποκριτικής, της σκηνοθεσίας, του σεναρίου, της διδασκαλίας ακόμα και της εικαστικής επιμέλειας ολόκληρου καρναβαλιού, με εργατοώρες που άγγιζαν τις 20 τη μέρα. Όταν λέω εικαστική επιμέλεια εννοώ την κατασκευή κοστουμιών, αρμάτων, αλλά και συνολικής αισθητικής δρώμενων με 100 και επιπλέον άτομα!!! Όλα αυτά επί σειρά ετών. Γενιές και γενιές μεγάλωσαν και έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη Θεατρική Ομάδα της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ τους κι εγώ, που ουσιαστικά υπήρξε εξαιτίας των γονιών μου Κώστα Χαλκιά και Όλγας Αλεξανδροπούλου. Έτσι για μένα ήταν μονόδρομος να δώσω εξετάσεις στο ΚΘΒΕ καθώς δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα να δοκιμαστώ σε σχολές της Αθήνας. Δεν το μετάνιωσα ποτέ και καμαρώνω που τελείωσα την συγκεκριμένη σχολή», έχει δηλώσει ο Ορέστης Χαλκιάς για τους γονείς του.

Ο ηθοποιός μιμήθηκε on camera κάποια ζώα με ξεκαρδιστικό τρόπο και άφησε άφωνο τον παρουσιαστή με το ταλέντο του.

H σχέση με την σύντροφό του

Ο νεαρός ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις του παρουσιαστή για την προσωπική του ζωή.

«Μπορεί να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου και να μην υπάρχει δίοδος για κανέναν να μπει μέσα. Η κοπέλα μου επειδή έχει κάνει τρομερή δουλειά με τον εαυτό της, προσπαθεί να είναι το φως. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Χαίρεται πάρα πολύ, καμαρώνει και αυτή για μένα. Και εγώ τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι από τον χώρο η κοπέλα μου», εξομολογήθηκε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Ο Ορέστης Χαλκιάς κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, υπάρχει ωστόσο μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram όπου ποζάρει αγκαλιά με την γοητευτική σύντροφό του.

sxesi-xalkias.jpg

6 ενδιαφέροντα facts για τον Ορέστη Χαλκιά

1) Είναι 30 ετών.

2) Γνωρίζει κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο ενώ έχει κάνει και μαθήματα φωνητικής.

3) Έχει καταγωγή από την Μεσσηνία.

4) Αποφοίτησε το 2012 από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

5) Έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από την καθημερινή σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1.

6) Έχει σχέση 7 χρόνια, την οποία κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή κεντρικής: orestis.chalkias