Γεια! Στο J2US τον πρώτο λόγο είχε η ανατρεπτική εμφάνιση της Βανδή & μετά η ανατροπή της αποχώρησης

Γεια! Στο J2US τον πρώτο λόγο είχε η ανατρεπτική εμφάνιση της Βανδή & μετά η ανατροπή της αποχώρησης
Instagram

Η Δέσποινα με ένα ψηλό ponytail αλά Ariana Grande και glitter στα φρύδια και οι επιλογές των Γαρμπή, Στικούδη και Σταυροπούλου. 

«Σαββατοβραδάκι και να περνάς καλά θέλω», αυτή θα μπορούσε να είναι μία λεζάντα της γνωστής παρέας του J2US που κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε εβδομάδα. Στο live που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (10/12) μέσα από τη συχνότητα του Alpha, o πήχης για αμείωτο ενδιαφέρον ήταν υψηλός και το αποτέλεσμα δικαίωσε.

J2Us: Η Νάταλι Κάκκαβα αποχώρησε αλλά η Δέσποινα Βανδή κέρδισε τις εντυπώσεις σε ένα Live ακόμα

Με τον Νίκο Κοκλώνη στο τιμόνι της παρουσίασης και την Κατερίνα Στικούδη παρουσιάστρια των backstage, η κριτική επιτροπή στελεχώθηκε από τα γνώριμα μέλη της. Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή και Βίκυ Σταυροπούλου παρακολούθησαν με προσοχή τα acts των συμμετεχόντων, προκειμένου να βαθμολογήσουν δίκαια και να χρίσουν νικητή τον σωστό διαγωνιζόμενο. Καλεσμένος στο ψυχαγωγικό show βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος αν και είναι ταυτισμένος με το Survivor συμμετείχε και σε αυτό το project κατά το παρελθόν. Φυσικά, ο τραγουδιστής γνωρίζει από ριάλιτι κι έτσι έδωσε και το προσωπικό του show.

Αναφορικά με τους διαγωνιζόμενους τώρα, και ενώ το show έχει μπει στην τελική ευθεία, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα και ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα ενώ στην τελευταία θέση ο Τόλης Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Όπως πάντα, όμως, στο J2US το τηλεοπτικό κοινό έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για αυτό και ένα τέταρτο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα για αυτή την εβδομάδα.

Η ανατροπή με την αποχώρηση

«Δεν το πιστεύω! Υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή! Αγαπημένα μου ζευγάρια, σήμερα δεν θα φύγει κανένα ζευγάρι. Οι βαθμοί σας θα υπολογιστούν μαζί με την απόδοση σας για το επόμενο Σάββατο και οι ψήφοι του κοινού. Άρα την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε διπλή αποχώρηση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής εκπλήσσοντας τους πάντες εντός και εκτός πλατό, για να ρίξει τίτλους τέλους στο λαμπερό σόου του Alpha.

Εκτός από τις ανατροπές και τις επιδόσεις των παικτών όμως, την προσοχή κέρδισαν αμέσως οι εμφανίσεις των κυριών του show

Δέσποινα Βανδή

Το make up look επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά η Βάσω Νακοπούλου παίζοντας στους γνωστούς τόνους που είναι σήμα κατατεθέν της ενώ το glitter στα φρύδια είχε την τιμητική του. Το μακιγιάζ της ανέδειξε και το σωστό χτένισμα, ένα ψηλό ponytail αλά Ariana Grande δια χειρός Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου. Η τραγουδίστρια και κριτής με τη στιλίστριά της Chrysanthi Thomatos και τη Maria Mantziori επέλεξαν μια mini αποκαλυπτική SOHO-SOHO Boutique δημιουργία με εντυπωσιακό ντεκολτέ.

Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή σε συνεργασία με τον στιλίστα της Ντένη Κολποντίνο, επέλεξαν ένα πιο ήπιο S/T Couture φόρεμα. Περισσότερη έμφαση έδωσε στο μακιγιάζ και το χτένισμά της, το οποίο ήταν δια χειρός του γνωστού hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση. Με πολύ όγκο και κίνηση, έδωσε έναν glamorous χαρακτήρα στην κατά τα άλλα «ήσυχη εμφάνιση». Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε ήπιους γενικά τόνους, με έμφαση στο βλέμμα της το οποίο «υπογράμμισε» η make up artist Δέσποινα Αλχαζίδου με έντονο σκούρο μοβ μολύβι στο κάτω βλέφαρο.

https://www.instagram.com/p/CmAN3hqMMfc

Βίκυ Σταυροπούλου

Με γιορτινή διάθεση η Βίκυ Σταυροπούλου, εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή maxi τουαλέτα σε απόχρωση σκούρου πράσινου και βαθύ ντεκολτέ. Μαζί με τη στιλίστριά της, Τζέλα, συνδύασαν το φόρεμα με εντυπωσιακά κοσμήματα. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο mua Δημήτρης Δημητρούλιας και τα μαλλιά της η Γαρυφαλλιά Όρκογλου

https://www.instagram.com/p/Cl_11zioAV0

Κατερίνα Στικούδη

Με τον στιλίστα της Κώστα Ζήση, επέλεξε μία ολόσωμη αποκαλυπτική φόρμα Christina Zafeiriou Couture. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το χτένισμά της επιμελήθηκε η Αγγελική Κανδυλάκη, δημιουργώντας σγουρά μαλλιά και το μακιγιάζ της η Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου -δίνοντας όπως πάντα περισσότερη έμφαση στο βλέμμα της.

https://www.instagram.com/p/Cl_6Osmgv6R