Στη Γη της ελιάς έχουμε ένα επεισοδιακό διαζύγιο για την Ιουλία και μία δολοφονική απόπειρα

Κατερίνα Μπούσιου

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα δούμε ξανά το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί, αλλά για την Ιουλία και τον Στάθη ανοίγει και ένα νέο κεφάλαιο συγκρούσεων. 

Μέχρι να δούμε την επανένωση της Αργυρώς και του Αστέρη στον Σασμό, θα έχουμε νωρίτερα μία άλλη και πιο σημαντική επανένωση στη Μάνη και στη Γη της ελιάς. Γενικά στις σειρές, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο έρωτας έχει τον πρώτο ρόλο. Κρυφός, φανερός ή ανεκπλήρωτος. Η Ιουλία και ο Στάθης επιτέλους θα είναι μαζί, αλλά τώρα ξεκινούν και οι σοβαρές κόντρες με τις οικογένειές τους. Ο αστυνόμος θα τους πιασει επ'αυτοφώρω και ανοίγει και για εκείνον το νέο και ευχάριστο κεφάλαιο της ζωής του.

Ένας πυροβολισμός όμως θα αλλάξει τα πάντα στην πολύπαθη Γη της ελιάς. Για την ακρίβεια μία δολοφονική απόπειρα, η οποία θα θέσει έναν άλλο γάμο σε κίνδυνο.

Όλοι ευτυχισμένοι αλλά ο Ισίδωρος έρχεται σε κόντρα με τον Στάθη

Το πάθος ασυγκράτητο για Ιουλία και Στάθη στη Γη της ελιάς και δεν αργεί η στιγμή που ο αστυνόμος Κουράκος θα τους πιάσει επ'αυτοφώρω στο σπίτι τους. Φυσικά είναι μονόδρομος το διαζύγιό τους, να μην σου πούμε ότι τον βολεύει η όλη εξέλιξη για να ζήσει και εκείνος τον έρωτά του με την Ευτυχία.

Η Ιουλία δεν τολμά ακόμη να πει τη νέα εξέλιξη της ζωής της, στην οικογένειά της. Αλλά η συγκατοίκηση με τον Στάθη δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον αδελφό της τον Ισίδωρο. Ο Νίκος Γαλανός ετοιμάζεται για μεγάλη κόντρα με τον Πασχάλη Τσαρούχα, μόλις τον δει στο σπίτι της τηλεοπτικής του αδελφής. Μέχρι και σε ξυλοδαρμό. Αυτό σίγουρα δεν το περιμένεις.

Από τους Boys and Noise στη Γη της ελιάς - Ο Βαγγέλης Κακουριώτης φτάνει στη Μάνη και ερωτεύεται

Η δολοφονική απόπειρα κατά του Κωνσταντίνου βάζει σε υποψίες την Ισμήνη

Κωνσταντίνος και Ισμήνη έχουν γυρίσει πια από το ταξίδι του μέλιτος στην Μάλτα και το κύκλωμα με το οποίο τα έχει βάλει ο συμβολαιογράφος, τον περιμένει. Οι παράτολμες κινήσεις του Δημοσθένη όμως, θα φέρουν αντίποινα και μία δολοφονική απόπειρα κατά του Κωνσταντίνου.

Αυτός ο πυροβολισμός και η νοσηλεία του, θα ταράξουν την Ισμήνη. Μέχρι τώρα γνώριζε ότι έχει παντρευτεί έναν συμβολαιογράφο και δεν καταλαβαίνει ακόμη πως ο δικός της άνθρωπος είναι μέλος (εδώ και χρόνια) ενός μεγάλου κυκλώματος προστασίας, κλοπών και εσχάτως διακίνησης ναρκωτικών.

Η αρχή του τέλους για το ζευγάρι έχει ξεκινήσει, δίχως ακόμη και οι ίδιοι να το καταλαβαίνουν. Γιατί ο αστυνόμος Κουράκος επίσης θα υποψιαστεί πως κάτι ύποπτο συμβαίνει με την περίπτωση του Κωνσταντίνου και θα αρχίσει να ψάχνει την υπόθεση. Γενικά ο Γιώργης έχει πολύ δουλειά αυτό το διάστημα. Διαζύγιο με την Ιουλία, ειδύλλιο με την Ευτυχία και ανακρίσεις για το κύκλωμα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης