Ο Στάθης στη Γη της ελιάς έγινε James Bond και το κοινό πανηγύρισε για το θάρρος του

Ο Στάθης στη Γη της ελιάς έγινε James Bond και το κοινό πανηγύρισε  για το θάρρος του

Το ρίσκο δεν θα του βγει σε καλό. Ο Στάθης μπαίνει στο στόχαστρο μίας συμμορίας. Στόχος γίνεται και η Μυρτάλη, αλλά για άλλο λόγο. 

Ο Στάθης απέδειξε πόσο ατρόμητος παραμένει ως Μανιάτης και προσπαθεί στη Γη της ελιάς και εξυχνιάσει την απαγωγή ενός παιδιού. Αντίθετα ο αστυνόμος που έπρεπε να κάνει αυτή τη δουλειά, ασχολείται μόνο με τα προσωπικά του. Από μόνη της αυτή η αντίφαση έφερε πολλά γέλια από τους χρήστες του Twitter, που τον ονόμασαν James Bond, Ηρακλή Πουαρό και αστυνόμο Σαϊνη ταυτόχρονα. Όμως ο Στάθης αλήθεια θα κινδυνέψει μέχρι να βρει τον ένοχο.

Τον πυροβολούν αλλά τελικά τη γλιτώνει

Στη Γη της ελιάς βιώνουμε ένα ακόμη αστυνομικό μυστήριο. Ο Στάθης (Πασχάλης Τσαρούχας) είδε τυχαία την απαγωγή ενός παιδιού. Το σοκ ήταν μεγάλο και προσπαθεί παρόλο που δεν τον συνδέει τίποτε με το παιδί, να βρει μόνος του την άκρη. Με τα πολλά, ανακάλυψε τον ένοχο και τον παρακολουθεί στενά, χωρίς να υπολογίσει τον κίνδυνο. Όλοι τον έχουν προειδοποιήσει να μην ανακατευετεί αλλά εκείνος το ρισκάρει.

https://www.instagram.com/p/CleQSEjDQmy

Η παρακολούθηση έγινε βέβαια, με τον κλασσικό ελληνικό τρόπο στις σειρές μυθοπλασίας. Σε απόσταση αναπνοής. Θυμάσαι πέρισυ που η Καλλιόπη στον Σασμό ήταν ακριβώς στην πλάτη της Βασιλικής και είχε γίνει viral; Κάπως έτσι, ή κάπως λίγο καλύτερα για τον Στάθη.

Στη Γη της Eλιάς έχουμε νέο ζευγάρι και η Αθηνά δεν θα αντισταθεί στο φλερτ του εισαγγελέα

Ο ηρωισμός δεν πέρασε απαρατήρητος από τους χρήστες των social media και ειδικά στο Twitter, τα έβαλαν λίγο και με τον αστυνόμοΚουράκο που αντί να βοηθά τον Στάθη, ή μάλλον να κάνει τη δουλειά που δεν θα έπρεπε να κάνει ο Στάθης, ασχολείται με τα προσωπικά του και τον κρυφό του έρωτα για την Ευτυχία. Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι ο αγαπημένος τους. Βέβαια είχαν μία διχογνωμία. Ήταν James Bond ή Ηρακλής Πουαρό;

Ο Στάθης όμως παρά τις προειδοποιήσεις του Κουράκου, έχει γίνει αντιληπτός από τον απαγωγέα και δυστυχώς θα κινδυνέψει. Ο αστυνόμος τελευταία στιγμή θα εμπλακεί στην υπόθεση, αλλά δεν θα προλάβει τον πυροβολισμό του Στάθη. Ευτυχώς απλά τραυματίζεται και δεν κινδυνεύει η ζωή του. Η Ιουλία φυσικά θα ταραχτεί. Η ταραχή και η αγάπη θα τους φέρει ξανά κοντά.

Aντίθετα από την Μυρτάλη που όλος αυτός ο παραλογισμός να κρατάει όμηρο τον Αλέξη και να γίνεται ίδια με εκείνον στο παρελθόν, θα την πάει ακόμη πιο μακριά από όλους. Θα τον αφήσει τελικά ελεύθερο, αλλά εκείνος δεν θα θέλει πια να την ξαναδεί. Οριακά την γλιτώνει τη σύλληψη η Μυρτάλη. Οριακά όμως αντέχουν και οι τηλεθεατές.

Η αλλαγή του ρόλου της φέτος έχει γίνει με πολύ ακραίο τρόπο. Χωρίς να δικαιολογείται το νόημα των πράξεών της, χωρίς σκοπό και στόχο.

undefined