«Ποια νομίζεις πως είσαι»; Η Ιουλία στη Γη της ελιάς έδιωξε τη Μυρτάλη και κέρδισε τους fans

Κατερίνα Μπούσιου
«Ποια νομίζεις πως είσαι»; Η Ιουλία στη Γη της ελιάς έδιωξε τη Μυρτάλη και κέρδισε τους fans

Οι fans στο Twitter αποθέωσαν την Ιουλία στη Γη της ελιάς βάζοντας τέλος στην σχέση της με την ανιψιά της. 

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχει ίσως έναν από τους πιο ενδιαφέροντους τηλεοπτικούς ρόλους. Από την αρχή της σειράς «Η Γη της ελιάς», έχει δείξει πως πάντα την κατάλληλη στιγμή ξέρει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Χθες χωρίς δισταγμό και στο σημερινό επεισόδιο με μεγάλη πυγμή, σπάει κάθε δεσμό ως Ιουλία με την ανιψιά της και ετοιμάζεται και για δεύτερο χτύπημα. Όταν πια θα αποφασίσει να δώσει τέλος στον γάμο της. Ήδη σε λίγα επεισόδια από σήμερα θα ξεκινήσει τα πρώτα κρυφά ραντεβού με τον Στάθη, το νεανικό και παντοτινό της έρωτα.

kouloukakou.jpg

Μυρτάλη μόνη, φτωχή και κυνηγημένη

Η καταστροφή είναι πια κοντά για την Μυρτάλη και αν παρακολουθείς τη Γη της ελιάς, θα το έχεις ήδη υποψιαστεί. Χθες ζήτησε να δει ξανά τον θειο της Ισίδωρο για να του ζητήσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με την σιγουριά που της δίνουν τα χρήματα που δανείστηκε από τον Δημοσθένη. Πάντως ούτε η Giant του Γιάγκου στη «Λάμψη» τέτοια μεγαλεία με μετόχους και διοικητικά συμβούλια, το ελαιοτριβείο των Βρετάκων.

Ο Ισίδωρος γέλασε με την καρδιά του και ο Νίκος Γαλανός έγινε ξανά ο αγαπημένος του Twitter γιατί μετά το γέλιο του, καταλάβαμε ότι έχει plan B για την ανιψιά του.

https://www.instagram.com/p/ClwqKKbA59H

Η Ιουλία από την πλευρά της όπως φάνηκε και στο μικρό treiler στο τέλος του επεισοδίου, επίσης έχει σχέδιο για την Μυρτάλη. Με την επική ατάκα «Ποια νομίζεις ότι είσαι; Σήκω και φύγε από μπροστά μου» κόβει κάθε επαφή με την μεγάλη της αδυναμία μέχρι σήμερα, την Μυρτάλη.

Στη Γη της ελιάς ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό και ένα τεστ DNA ανατρέπει τα πάντα

Ο δυναμισμός της Juliet όπως την αποκαλούν στο Twitter θα συνεχιστεί. Θα ξεκινήσει τα κρυφά ραντεβού με τον Στάθη, θα ξαναζήσουν το παλιό τους πάθος και πλέον είναι έτοιμη για το διαζύγιο της από τον αστυνόμο.

https://www.instagram.com/p/CluN5kcLurS

Η Αφροδίτη Λιάντου ως ρόλος, θα είναι σε λίγο φτωχή, μόνη αλλά και κυνηγημένη γιατί ο Δημοσθένης θα ζητήσει τα χρήματά του πίσω. Και εκείνη θα αναγκαστεί να του δώσει όλο το μερίδιο της στην εταιρεία. Το Twitter πανηγύρισε για την τιμωρία της Μυρτάλης που έρχεται στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας και την συμβούλεψε να πάει ως καλόγρια στο γειτονικό σίριαλ του Mega στο «Μαύρο Ρόδο». Γιατί εκεί όμως καλύτερα περνάνε;