Από τους Boys and Noise στη Γη της ελιάς - Ο Βαγγέλης Κακουριώτης φτάνει στη Μάνη και ερωτεύεται

Κατερίνα Μπούσιου
Από τους Boys and Noise στη Γη της ελιάς - Ο Βαγγέλης Κακουριώτης φτάνει στη Μάνη και ερωτεύεται

Ως Κίμωνας και γιος της Ασπασίας και του Δημοσθένη, φτάνει στη Γη της ελιάς και χωρίς να το περιμένει, θα αλλάξει η ζωή του. 

New entry από σήμερα στη Γη της ελιάς και στην Μάνη καταφθάνει ο γοητευτικός Κίμωνας και γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης 6 χρόνια μετά την διάλυση του συγκροτήματος Boys & Noise και την σόλο καριέρα που ακολούθησε στο τραγούδι, κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε σειρά μυθοπλασίας. Στη Γη της ελιάς θα αλλάξει η ζωή του και θα ερωτευτεί και μία γυναίκα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Στην δική του ζωή, η γυναίκα της ζωής του και η αδυναμία του παραμένει η μητέρα του Γεωργία.

https://www.instagram.com/p/CkDvmUWDZwu

Ο τίμιος Κίμωνας και ο πανούργος πατέρας

Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας Καπερνάρου στη Γη της ελιάς, εμφανίζεται στη Μάνη για να επισκεφτεί μετά από καιρό τους γονείς του. Η βάση του παραμένει στην Αθήνα, στις νόμιμες επιχειρήσεις του πατέρα του. Αγνοεί φυσικά πως ο Δημοσθένης είναι ο αρχηγός του κυκλώματος της νύχτας κάνοντας εκβιασμούς και πρόσφατα έχει μπλέξει και με την διακίνηση ναρκωτικών.

https://www.instagram.com/p/Cl3TrMyqFTg

Ο χωρισμένος στην προσωπική του ζωή Κίμωνας θα μείνει τελικά στην Μάνη, περισσότερο από όσο υπολόγιζε. Μία γυναίκα θα του κινήσει το ενδιαφέρον και αυτή δεν είναi άλλη από την Δήμητρα, υπαστυνόμο της Αρεόπολης. Θα γίνει όμως και μία πρώτη συνάντηση και με την Μυρτάλη, αλλά δεν θα έχουμε ειδύλλιο μεταξύ τους. Προς το παρόν, γιατί άγνωστες οι προθέσεις της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου. Όμως η αστυνόμος όπως όλοι υποψιαζόμαστε, κάποια στιγμή θα βρεθεί στα χνάρια του πατέρα του Κίμωνα. Και εκεί θα έχουμε μπλεξίματα.

Η μεγάλη ανατροπή με την Μυρτάλη στη Γη της ελιάς - Χάνει όλη την περιουσία και την δύναμή της

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Βαγγέλη Κακουριώτη σε σειρά μυθοπλασίας, παρόλο που ο τραγουδιστής έχει δοκιμαστεί και στο θέατρο, αλλά τηλεοπτικά και με την άκρως πετυχημένη συμμετοχή του στο «Dancing with the stars» όπου ήταν και ο νικητής με την ντάμα του Νικολέτα Μαυρίδη, αλλά και στο «Just 2 of us».

Μιλώντας για γυναίκες, πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τις σχέσεις του, αλλά ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ποτέ δεν επιβεβαίωσε τις φήμες, ούτε και το διάστημα που είχαν κυκλοφορήσει τα σενάρια για δεσμό του με την Νικολέτα Μαυρίδη.

Σε μία όμως γυναίκα έχει μεγάλη αδυναμία και αυτή δεν είναι άλλη από την μητέρα του Γεωργία, η οποία τον έχει στηρίξει στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι και αργότερα και στην υποκριτική.

https://www.instagram.com/p/CAAth61D9Tl