Κι ενώ όλος ο κόσμος ασχολείται με το φιλί Μπισμπίκη- Βανδή, η Δέσποινα μίλησε για τη Μενεγάκη

Κι ενώ όλος ο κόσμος ασχολείται με το φιλί Μπισμπίκη- Βανδή, η Δέσποινα μίλησε για τη Μενεγάκη

Αχ, Δέσποινα, δεν αντέχει η καρδιά μας τέτοιο φιλί! Δεν υπήρξε εκπομπή για εκπομπή που να μην αποθεώσει το hot φιλί της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη επί σκηνής. +

Δεν υπάρχει εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που να μην έχει παίξει σήμερα το hot, πολύ hot, αρκετά παθιασμένο φιλί της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο που η Δέσποινα Βανδή έκανε νυχτερινές εμφανίσεις στο κέντρο που τραγουδάει με τις Μέλισσες και εκτός από τον γιο της που εμφανίστηκε στο Έναστρον για να δει τη μαμά του, εκεί βρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Μπράβο ρε Δέσποινα»: Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τη ζωή της Βανδή μετά το διαζύγιο

Το viral φιλί Μπισμπίκη- Βανδή

Ο Βασίλης και χόρεψε και θαύμασε την εδώ και 1,5 χρόνο αγαπημένη του και όταν εκείνη του έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση από τη σκηνή, έσπευσε να βρεθεί κοντά της και να ανταλλάξουν το πιο hot φιλί με το κοινό να ζητωκραυγάζει.

Η Δέσποινα ερμήνευσε τα Βράδια Αξημέρωτα του Χάρη Βαρθακούρη, με έμφαση στον στίχο «Δεν αντέχει η καρδιά μου τέτοιο έρωτα», κάνοντας ακόμα και τον δημιουργό Βαρθακούρη να γράφει στο Instagram:

«Να τι συμβαίνει όταν γράφεις ΎΜΝΟΥΣ. (και τους τραγουδάς κιόλας».

Σήμερα λοιπόν, που το φιλί έχει γίνει viral, παρουσιαστές και παρουσιάστριες, πανελίστ και δημοσιογράφοι δεν μπόρεσαν παρά να σχολιάσουν το φιλί αυτό. Από την Κατερίνα Καινούργιου που συγκινήθηκε με τον μεγάλο έρωτα αυτό ως τον Κώστα Τσουρό που έχει βαρεθεί να βλέπει την Δέσποινα να ανταλλάσσει φιλιά με τον Βασίλη της, η showbiz δεν είχε παρά να σχολιάσει πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Ελένη καλεί Δέσποινα, Δέσποινα απαντάει!

Η έκπληξη πάντως, πέραν του φιλιού, είχε έρθει από τη Δέσποινα Βανδή, η οποία είχε σπεύσει να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της πάλαι ποτέ κολλητής της Ελένης Μενεγάκη:

Πριν από λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη είπε για τη Δέσποινα Βανδή, πως νιώθει ότι τώρα τη γνωρίζει.

«Την τελευταία διετία νιώθω σαν να γνωρίζω τη Δέσποινα τώρα, συνέντευξη με συνέντευξη. Την ξέρω από το ξεκίνημα όπως με ξέρει κι εκείνη, την ίδια εποχή ξεκινήσαμε. Δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα για έναν άνθρωπο, ξέρεις αυτό που φαίνεται.

Σε κάθε συνέντευξή της με κάνει να νιώθω περισσότερα θετικά αισθήματα για εκείνη, όχι ότι είχα ποτέ αρνητικά, νιώθω πως την πλησιάζω παραπάνω, πολύ μου άρεσε πάλι, ξέρω κι εγώ, βρε λες», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη, δίνοντάς μας την αίσθηση πως σύντομα ίσως της κάνει πρόσκληση να βρεθούν στον ίδιο καναπέ.

Με τη σειρά της η Δέσποινα Βανδή απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», για τις δηλώσεις της Μενεγάκη:

«Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη; Ναι. Έχει να κάνει όλο με τον εσωτερικό μου κόσμο, ο οποίος είναι φωτεινός. Είμαι χαρούμενη, νιώθω ότι μεγαλώνω όμορφα, και με αγαπώ περισσότερο».

Ο δεσμός Μπισμπίκη- Βανδή είναι άλλωστε ένα από τα λίγα θέματα γκόσιπ πο παίζει η Ελένη στην εκπομπή της και για τη Δέσποινα έχει πει μέχρι και Μπράβο στο νέο ξεκίνημα στην προσωπική της ζωή τονίζοντας:

«Εγώ πέρα από όλα αυτά, ένα έχω να πω. Ότι ο έρωτας δίνει φτερά. Αρκεί να κάτσει κάπως σωστά. Δηλαδή, καμιά φορά σκέφτομαι… Ερωτευόμαστε και στα 16 και στα 17. Πώς ερωτευόμαστε; Αλλιώς είναι μέσα στα χρόνια και αναλόγως με το σε ποια φάση ζωής είσαι, τι εμπειρίες έχεις και πώς είναι τα πράγματα. Εγώ χαίρομαι για τη Δέσποινα. Το λέω κάθε φορά. Κάποια θέματα τα αποφεύγω γενικώς στην εκπομπή. Το παίζω το θέμα της, γιατί η ίδια είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι που θέλει να περάσει», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα και συμπλήρωσε:

«Καμιά φορά αυτό που θέλεις να περάσεις είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να πετάξεις ψηλά. Και καμιά φορά πρέπει να δοκιμάζουμε- λέω εγώ ίσως, τώρα εγώ μεταφράζω μόνη μου, δεν ξέρω αν ισχύουν. Καμιά φορά πρέπει να δοκιμάζουμε τις φοβίες μας και να προσπαθούμε να τις ξεπερνάμε, γιατί μπορεί τελικά αυτό που θα μας έρθει μέσα από τις δυσκολίες να είναι πολύ σημαντικό και πολύ τεράστιο που ούτε να το φανταζόμαστε.

Υπάρχουν και πολλές γυναίκες εκεί έξω, που μπορεί να είναι εγκλωβισμένες σε ένα πρόβλημα που μπορεί να μην έχει να κάνει μόνο με την προσωπική τους ζωή.

Να έχει να κάνει με άλλα πράγματα και να το κάνουν τεράστιο στο μυαλό τους. Όταν όμως το βάλεις κάτω και το παλέψεις με τις δυσκολίες – τίποτα δε γίνεται εύκολα σε αυτήν τη ζωή, δεν έχω δει κάτι να γίνεται εύκολα, όλα θέλουν αγώνα, αλλού πιο λίγο, αλλού περισσότερο, αλλά με αγώνα όλα γίνονται. Και αν τελικά αυτό που κερδίσεις είναι η ευτυχία; Γιατί να μην το παλέψεις;

Η ατάκα της Μενεγάκη για τη Βανδή είναι η γνώμη που έχουμε όλοι για τη Δέσποινα αυτήν τη στιγμή