«Μπράβο ρε Δέσποινα»: Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τη ζωή της Βανδή μετά το διαζύγιο

«Μπράβο ρε Δέσποινα»: Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τη ζωή της Βανδή μετά το διαζύγιο

Η Ελένη Μενεγάκη δεν άφησε ασχολίαστη τη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στην οποία και μίλησε εκτενώς για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά τον έρωτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Το Σαββατοκύριακο (5-6/11) έγινε talk of the town η συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στο περιοδικό Down Town. Η τραγουδίστρια έκανε μια εξομολόγηση ψυχής, μίλησε για τη νέα συνθήκη στη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαΐδη, για τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο, αλλά και για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Είπε αλήθειες που κανείς δεν περίμενε.

Και προς έκπληξη του τηλεοπτικού κοινού και των δημοσιογράφων – γιατί η Ελένη δεν αγγίζει τόσο ευαίσθητα θέματα στον αέρα της εκπομπής της- η Μενεγάκη αναφέρθηκε εκτενώς στη Δέσποινα Βανδή. Με πολύ ωραία λόγια, μάλιστα.

Η Δέσποινα Βανδή εξηγεί τι συνέβη λίγο πριν το διαζύγιό της - Η θλίψη και η ψυχοθεραπεία

Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη

Η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου, που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης, ξεκίνησε να συζητά για τη συνέντευξη της Βανδή διαβάζοντας το εξής απόσπασμα: «Αποφάσισα να πάω παρακάτω όταν είδα αυτόν τον έρωτα να έρχεται με φόρα. Αυτήν τη φόρα δεν ήθελα να μην το ζήσω και να το προσπεράσω. Ή θα το προσπερνούσα ή θα το ζούσα».

https://www.instagram.com/p/Ckny6ioM6u2

Τον λόγο αμέσως πήρε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία σχολίασε για την τραγουδίστρια, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο: «Αυτό σημαίνει ότι είναι η πρώτη φορά που ερωτεύτηκε μετά τον έρωτα που ένιωσε και που προχώρησε και εξελίχθηκε με τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη».

Το «μπράβο» της Μενεγάκη στη Βανδή

Στη συνέχεια της κουβέντας η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να πει και ένα μεγάλο «μπράβο» στη Δέσποινα Βανδή για την τόλμη της να αλλάξει ριζικά την κατάσταση στην προσωπική της ζωή. «Εγώ πέρα από όλα αυτά, ένα έχω να πω. Ότι ο έρωτας δίνει φτερά. Αρκεί να κάτσει κάπως σωστά. Δηλαδή, καμιά φορά σκέφτομαι… Ερωτευόμαστε και στα 16 και στα 17. Πώς ερωτευόμαστε; Αλλιώς είναι μέσα στα χρόνια και αναλόγως με το σε ποια φάση ζωής είσαι, τι εμπειρίες έχεις και πώς είναι τα πράγματα. Εγώ χαίρομαι για τη Δέσποινα. Το λέω κάθε φορά. Κάποια θέματα τα αποφεύγω γενικώς στην εκπομπή. Το παίζω το θέμα της, γιατί η ίδια είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι που θέλει να περάσει», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Και συνέχισε:

«Εγώ τώρα τα λέω αυτά, δεν έχω μιλήσει με την ίδια. Καμιά φορά αυτό που θέλεις να περάσεις είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να πετάξεις ψηλά. Και καμιά φορά πρέπει να δοκιμάζουμε- λέω εγώ ίσως, τώρα εγώ μεταφράζω μόνη μου, δεν ξέρω αν ισχύουν. Καμιά φορά πρέπει να δοκιμάζουμε τις φοβίες μας και να προσπαθούμε να τις ξεπερνάμε, γιατί μπορεί τελικά αυτό που θα μας έρθει μέσα από τις δυσκολίες να είναι πολύ σημαντικό και πολύ τεράστιο που ούτε να το φανταζόμαστε.

Υπάρχουν και πολλές γυναίκες εκεί έξω, που μπορεί να είναι εγκλωβισμένες σε ένα πρόβλημα που μπορεί να μην έχει να κάνει μόνο με την προσωπική τους ζωή.

Να έχει να κάνει με άλλα πράγματα και να το κάνουν τεράστιο στο μυαλό τους. Όταν όμως το βάλεις κάτω και το παλέψεις με τις δυσκολίες – τίποτα δε γίνεται εύκολα σε αυτήν τη ζωή, δεν έχω δει κάτι να γίνεται εύκολα, όλα θέλουν αγώνα, αλλού πιο λίγο, αλλού περισσότερο, αλλά με αγώνα όλα γίνονται. Και αν τελικά αυτό που κερδίσεις είναι η ευτυχία; Γιατί να μην το παλέψεις; Μπράβο ρε Δέσποινα. Πολλά φιλιά».

Η φιλία που χάλασε:

Δέσποινα ΒανδΉ, Τζένη Μπαλατσινού και Ελένη Μενεγάκη υπήρξαν κολλητές φίλες επό σειράς ετών στα 00ς. Τα δημοσιεύματα των gossip περιοδικών της εποχής εκείνης, μιλούσαν για έναν καυγά που προέκυψε μετά το διαζύγιο της Ελένης και η σχέση των τριών γυναικών άλλαξε τότε οριστικά.

Πλέον και οι τρεις έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή και τι θα ήταν πιο ωραίο από το να τις δούμε όλες μαζί στην Ελένη!