Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος της Lady Gaga με την Jennifer Lopez;

Ελληνικό ωστικό κύμα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στον πλανήτη Hollywood.

Μετά τις οσκαρικές υποψηφιότητες της ταινίας «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου και της Ελληνοαμερικανίδας Μαίρη Ζόφρις, για το βραβείο «Καλύτερων Κοστουμιών» για τη δουλειά της στην δουλειά των αδερφών Κοέν «Αληθινό Θράσος», μία άλλη ελληνίδα ήρθε να ταράξει τα καλλιτεχνικά ύδατα.

Η περιζήτητη Ελληνοκουβανή Μelina Matsoukas είναι η αποκαλούμενη και ως «βασίλισσα των βίντεο» της διεθνούς μουσικής σκηνής. Με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα παγκόσμια ονόματα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία όπως, η Βeyonce, η Rihanna, η Lady Gaga, ο Snoop Dog, η Jennifer Lopez, η Κylie Minogue και η Kate Perry, η τριαντάχρονη σκηνοθέτης έχει καταφέρει αυτό που οι περισσότεροι αρκούνται να ονειρεύονται. Με πάνω από 40 βίντεο μέσα σε τέσσερα χρόνια, η φήμη της στο εξωτερικό ξεπερνάει κάθε προηγούμενο ενώ η καλλιτεχνική της ταυτότητα κάνει ακόμα και τους καλύτερους να υποκλίνονται στο ταλέντο της.

Μιλώντας για τους celebrity φίλους της λέει μεταξύ άλλων για τη Rihanna, «έχουμε κάνει μαζί τρία βίντεο και είναι υπέροχη, έχει καταπληκτικές ιδέες, καταλαβαίνουμε η μία την άλλη».

Συνεχίζοντας, αναφέρεται στη Beyonce και για το clip «Why don't you love me,» που έκαναν μαζί ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «θέλω να κάνω αυτό το βίντεο χωρίς να το πω σε κανένα, θα το πληρώσω από την τσέπη μου». Διασκεδάσαμε πολύ, το κάναμε σαν φοιτητική εργασία, χωρίς χρήματα, έκανε ακόμα και το μακιγιάζ μόνη της», θυμάται η Matsoukas και εξάπτει τη φαντασία μας.

Μελίνα προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!