H Ναταλία Δραγούμη δεν θέλει η κόρη της να είναι απλώς μοντέλο και εξηγεί το γιατί

H Ναταλία Δραγούμη δεν θέλει η κόρη της να είναι απλώς μοντέλο και εξηγεί το γιατί

Η πανύψηλη 19χρονη Κλειώ σπουδάζει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και αυτό είναι το όνειρο που θέλει να κάνει πραγματικότητα. 

Βραδινή έξοδο πραγματοποίησε πριν λίγα 24ωρα η Ναταλία Δραγούμη και δεν δίστασε να παραχωρήσει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της Κλειώ Ρόμπερτς, την ενασχόλησή της με το modeling και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους τσακώνονται.

Οι αποκαλύψεις της Ναταλίας Δραγούμη για την κόρη της

«Η κόρη μου είναι ένα χρόνο σε πρακτορείο στο μοντέλων. Θέλει να ασχοληθεί με το fashion-business, να σπουδάσει μόδα ως επιχείρηση. Δεν είναι ο στόχος της να γίνει μοντέλο. Το σκέτο μοντέλο δεν θα το συνιστούσα, δηλαδή αν μου έλεγε ότι θα κάνει μόνο αυτό θα προσπαθούσα να την πείσω να έχει ένα πτυχίο ή κάτι. Είναι ένα επάγγελμα με ημερομηνία λήξης, μεγάλο ανταγωνισμό, οπότε δεν θα το ήθελα», είπε στην κάμερα η Ναταλία Δραγούμη για την 19χρονη Κλειώ που σπουδάζει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

«Φοράμε ίδια ρούχα, τον ίδιο νούμερο στα παπούτσια και μου λέει ότι κάθε φορά που πάει στην ντουλάπα μου είναι σαν να πηγαίνει για ψώνια. Ο βασικός λόγος για να τσακωθώ με την κόρη μου δεν είναι το να μου τα παίρνει», ομολόγησε η ηθοποιός.

Η 19χρονη κόρη της Ναταλίας Δραγούμη έχει πάρει το ταπεραμέντο της και το ύψος του πατέρα της

Μαμά και κόρη γοήτευσαν τα πλήθη στην ΑΧDW

Το κλισέ το μήλο κάτω απ΄τη μηλιά θα πέσει ταιριάζει απόλυτα σε πάρα πολλές περιπτώσεις και στην εγχώρια showbiz. Και η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη είναι ένα καλό παράδειγμα. Μαμά και κόρη, με αφορμή την "31η AXDW" και την επίδειξη Vassilis Zoulias, περπάτησαν και γοήτευσαν τα πλήθη.

Στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας που ολοκληρώθηκε με την pret-a-porter συλλογή “We are family” S/S ’23 του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια είδαμε πολλές μαμάδες με τις κόρες τους, ανάμεσά τους η ηθοποιός μαζί με την πανύψηλη Κλειώ τράβηξαν τα βλέμματα με τις δημιουργίες με τις οποίες έκαναν πασαρέλα.

Η πανύψηλη Κλειώ Ρόμπερτς μοιάζει πολύ στη μητέρα της -που έχει «αφήσει εποχή» με την ομορφιά της στην τηλεόραση όπου και έκανε το ντεμπούτο της με το σίριαλ «Μάνα είναι μόνο μία».

Αυτό που επίσης δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο είναι το ύψος της Κλειώς, καθώς πρόκειται για μια πράγματι πανύψηλη κοπέλα με τις τυπικές αναλογίες ενός μοντέλου. Πιθανότατα, πρόκειται για χαρακτηριστικό που κληρονόμησε από τον μισής ουαλικής και μισής ελληνικής καταγωγής μπαμπάς της.

https://www.instagram.com/p/CT5IN-TMyu_

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Μάνα είναι μόνο μία

«Όταν έγινα μαμά αισθάνθηκα την απόλυτη ευτυχία, ήταν πρωτόγνωρη αυτή η ευτυχία και ατέλειωτη, δεν μπορούσε δηλαδή να γίνει μεγαλύτερη. Ήταν μία στιγμή που δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Γενικά μου είναι πολύ δύσκολο να με χαρακτηρίσω ως μητέρα, ψάχνω καθημερινά να βρω πως με βλέπουν τα παιδιά μου. Αλλά δεν έχω καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα», έχει πει η Ναταλία Δραγούμη για τη μητρότητα σε παλαιότερη συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/p/B9eedzGhip5

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο την με τον σύζυγό της και αρχιτέκτονα, Έντι Ρόμπερτς, την Κλειώ και τον Φίλιππο. «Γνωριστήκαμε σε ένα κλαμπ, στο Plus Soda μέσω ενός κοινού γνωστού. Ήταν από την αρχή πολύ έντονος και δυνατός έρωτας. Παρ' ό,τι θεωρώ το γάμο μου πετυχημένο, δεν ξέρω αν υπάρχει μυστικό. Πιστεύω πως το ότι είναι επιτυχημένος ο γάμος μας οφείλεται στο μεγαλύτερο ποσοστό στον άντρα μου», έχει πει η Ναταλία Δραγούμη χαρακτηριστικά για τη σχέση ζωής με τον άνθρωπό της που μετρά 21 ολόκληρα χρόνια.

Για το πόσο υπέροχος είναι ως πατέρας ο Έντι Ρόμπερτς και την αξιοζήλευτη σχέση που έχει δημιουργήσει με τα παιδιά του, η Ναταλία Δραγούμη είχε πει σε συνέντευξή της: «Προσωπικά νιώθω πάρα πολύ τυχερή που χάρισα στα παιδιά μου αυτόν τον πατέρα. Εκτός του ότι τον ερωτεύτηκα πολύ, αποφάσισα να κάνω μαζί του παιδιά όταν είδα τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στο δικό του παιδί. Νομίζω πως είναι καλύτερος γονιός από ‘μένα, γι’ αυτό και τον συμβουλεύομαι συνεχώς για τα πάντα. (…) Κάνω συνέχεια αυτοκριτική για το πως μεγαλώνω τα παιδιά μου. Πιστεύω σε γενικές γραμμές κάνω μια καλά προσπάθεια ως μαμά».

Άραγε, να έχει γεννηθεί και στην Κλειώ Ρόμπερτς η επιθυμία να γίνει ηθοποιός και να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής; Όπως είχε αποκαλύψει η μητέρα της στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μικρότερη ηλικία δεν ήθελε και μάλιστα για δύο πολύ συγκεκριμένους λόγους: «Μου είχε πει η κόρη μου δύο πράγματα, πολύ μικρή όμως. Είχε πει ότι πρώτον δεν θέλει να γίνει ηθοποιός. Επειδή, θέλει να είναι περισσότερο με τα παιδιά της. Είχε συνδυάσει το ηθοποιός με την απουσία. Και είχε πει επίσης πως δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί "δεν θέλω να γκουγκλάρω το όνομά μου και να με βλέπω γυμνή”. Ήταν πολύ σκληρά και τα δύο. Της το εξήγησα τότε γιατί ήταν μικρούλα και δεν έχει τέτοια θέματα πια. Πέρσι που έκανα ένα επεισόδιο στο “Ου φονεύσεις” τους το είπα από πριν ότι είναι μια σειρά που μπορεί να έχει και βία και σεξ και φόνους και κάποιο γυμνό. Για να είναι προετοιμασμένα μην τους πει κάποιος κάτι. Κι επειδή ήταν μεγάλα πια μου είπαν “Έλα ρε μαμά τώρα τι μας λες; Ας τολμήσει να μας πει κάποιος κάτι;”».

Όσον αφορά τις τύψεις που βασανίζουν πολλές μαμάδες, η ηθοποιός εξομολογήθηκε στο περιοδικό Hello πως στο παρελθόν είχε και εκείνη αρκετές: «Αισθανόμουν έτσι αρκετά συχνά στο παρελθόν, αλλά σιγά - σιγά βρίσκω την ισορροπία. Επίσης, μπορεί να φαίνεται ότι ο ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος, όμως δημιουργώ τις συνθήκες ώστε να υπάρχει. Η φύση της δουλειάς μας είναι τέτοια που απαιτεί αφοσίωση, υπάρχει τίμημα. Δεν είναι εύκολο ένας ηθοποιός να ισορροπείται μεταξύ δουλειάς και οικογενειακών υποχρεώσεων. Προσωπικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν κάθεται καθόλου. Από πολύ μικρή γέμιζα τις ώρες μου καθημερινά με πράγματα που με ενδιέφεραν. Ήμουν πάντα δημιουργική. Δεν μπορούσα να λειτουργώ ως παθητικός θεατής της ζωής».

Πηγή κεντρικής: ndp