Μανταλένα Καϊλή: Η ομοιότητα με την αδερφή της Εύα και η στήριξη στο σκάνδαλο

Μανταλένα Καϊλή: Η ομοιότητα με την αδερφή της Εύα και η στήριξη στο σκάνδαλο

Πλήρης στήριξη στην Εύα από την αδερφή της Μανταλένα. Τι θα συμβεί στο παιδί της Καϊλή το επόμενο διάστημα;

Η Εύα Καϊλή είναι αθώα, επαναλαμβάνει η αδερφή της, Μανταλένα, με την ευρωβουλευτή να παίρνει αναβολή για να απολογηθεί για το σκάνδαλο του Qatar Gate στις 22 Δεκεμβρίου 2022.

Η αχώριστη σχέση ανάμεσα στις δύο αδερφές

Εύα και Μαναταλένα υπήρξαν πάντα αχώριστες και στις δύσκολες στιγμές της, η Μανταλένα στηρίζει διαρκώς με δηλώσεις την αδερφή της τονίζοντας:

«Έχουμε πάρει πολλή αγάπη και υποστήριξη από ανθρώπους που ήταν κοντά μας. Όπως σε κάθε δοκιμασία είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που παίρνουμε. Δουλεύουμε για να αποδειχθεί ότι η αδελφή μου είναι αθώα».

Εκτός από την Εύα Καϊλή που κατηγορείται για την εμπλοκή της στο Qatar Gate, ο πατέρας της παραμένει στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων με τη μητέρα της να βρίσκεται στην Αθήνα.

«Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων για την αγάπη που παίρνουμε από τους ανθρώπους. Μπαίνουν στον κόπο και μας εκφράζουν την αγάπη τους, παρόλο που αντιλαμβάνομαι ότι νιώθουν και οι ίδιοι άβολα με όλα αυτά που ακούγονται ή που μπορεί να διαβάζουν», είπε η Μανταλένα Καϊλή χαρακτηριστικά.

kaili6.JPG

Ποια είναι η Μανταλένα Καϊλή

Παρουσιάζεται, ως επικεφαλής ΜΚΟ, της ELONTech, η οποία συνιστά μια πρωτοβουλία επιστημόνων, ερευνητών και επαγγελματιών, για συστηματικότερη παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων και του σχετικού νομοθετικού πλαισίου που διαμορφώνεται από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ. Στις 30 Ιουνίου του 2016, η Μανταλένα Καϊλή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Στέργιου Σουγιουτζόγλου.

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κεφαλάρι και κουμπάρα ήταν η αδερφή της.

Ουδέν νεότερο:

Η πρώην -πλέον- αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου στο μεταξύ παραμένει προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές του Σαιν Ζιλ, κατηγορούμενη για διαφθορά, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο του Qatar Gate.

«Δεν έχω κάτι νεότερο για την αδερφή μου. Δεν έχω πολλά να πω. Περιμένω από τους δικηγόρους. Είναι βλέπετε και η διαφορά της ώρα. Είναι μία ώρα πίσω εκεί. Περιμένω να με ενημερώσουν. Μου είπαν οι δικηγόροι ότι μιλάνε με τους δικαστές και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την αδερφή μου», είπε η Μανταλένα μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star.

Τι θα συμβεί με το παιδί της Εύας Καϊλή;

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα ΜEGA, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης

«Είναι μια νέα μητέρα, είναι ένα μικρό παιδί που έχει ανάγκη τη μητέρα του. Υπάρχει πρόβλεψη να περνάει πολλές ώρες με τη μητέρα του ακόμα κι αν είναι έγκλειστη. Θεωρώ πως είναι μεγάλη η πιθανότητα να της επιβληθεί κατ' οίκον περιορισμός ειδικά για το θέμα του παιδιού», τόνισε ο δικηγόρος για την απόφαση που θα ληφθεί για την Καϊλή στις 22 Δεκεμβρίου κι ενώ ο πατέρας του παιδιού της είναι ήδη προφυλακισμένος.

Μιλώντας για το παιδί της Εύας Καϊλή, η βουλευτής του ΚΙΝ. ΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου τόνισε στην ίδια εκπομπή:

«Είναι λυπηρό και ευαίσθητο το θέμα με το παιδί της κυρίας Καϊλή. Η σκέψη όλων είναι πως θα είναι δύσκολα τα πράγματα για το παιδί αυτό και μιλάω ως μητέρα».